Blog

Hoe ontwerpt u een flyer die uw bedrijf laat opvallen?
Hoe ontwerpt u een flyer die uw bedrijf laat opvallen?

Flyers kunnen een goed hulpmiddel zijn voor het bevorderen van uw bedrijf op nieuwe markten, maar dat kan niet zonder een effectieve design.

Uw flyers kunnen worden verspreid onder mensen die het druk hebben en geen zin hebben om het te lezen, daarom is het van belang dat u een opvallend ontwerp hebt die mensen naar je toe trekt en hun geïnteresseerd houdt.


Bij HappyPrinting willen we er zeker van zijn dat uw flyers een impact zullen maken. Daarom hebben wij een uitgebreide gids gemaakt voor het ontwerpen van een gedenkwaardige flyer voor uw bedrijf.

Resolutie en compressie
Resolutie en compressie

De termen resolutie en compressie klinken je misschien niet onbekend in de oren. Deze termen hebben te maken met de kwaliteit en scherpte van je foto. Wat betekenen deze termen eigenlijk en waar zijn ze goed voor?

Hoe edit je foto's voordat je ze gaat printen?
Hoe edit je foto's voordat je ze gaat printen?

Wil je iets laten bedrukken bij HappyPrinting? Dan zou je ontwerp klaar moeten zijn voor gebruik. Als je niet weet hoe je moet bewerken of als je gewoon wilt controleren of je een aantal stappen hebt gemist, dan is deze blog perfect voor jou. Je foto komt er misschien niet uit zoals je had verwacht. Weten hoe je jouw foto's moet bewerken, is belangrijk om een ​​ontwerp naar jouw wens te maken.

Hoe gebruik je print in je marketingstrategie?
Hoe gebruik je print in je marketingstrategie?

Als we aan marketing denken, denken we vooral aan wat we online zien of tegenkomen: social media posts, tv-spots, elektronische billboards etc. Maar hoe zit het met het gebruik van printmarketing, bijvoorbeeld flyers of folders? Lees nu hoe je print moet gebruiken in je marketingstrategie.

Duurzaam printen doen we zo
Duurzaam printen doen we zo

Je bewust zijn van de impact die je hebt op het milieu is iets dat we, vanaf het ontstaan van HappyPrinting, altijd erg belangrijk hebben gevonden. Ook wij bij HappyPrinting doen wij er dus alles aan om onze impact op het milieu zo klein mogelijk te houden. In deze blog vertellen we je daar graag meer over.

De beste tips voor thuiswerken
De beste tips voor thuiswerken

Door het coronavirus worden veel mensen gedwongen om thuis te blijven. Voor de meesten van ons betekent dit ook thuiswerken. Dit kan heel moeilijk zijn, je bent waarschijnlijk minder productief en je kunt er stapelgek van worden. Maar voorlopig moeten we er het beste van maken en om je hierbij te helpen, volgen hier enkele tips over hoe je het beste thuis kunt werken.

Happy tips voor onze online editor
Happy tips voor onze online editor

Online editen kan moeilijk zijn, vooral als je zelf geen designer bent. Gelukkig heeft HappyPrinting een makkelijke online editor, zodat elk product eruit ziet alsof het gemaakt is door een professionele designer. In deze blog geven wij enkele tips om de beste ontwerpen te maken!

 

Hoe lever ik een goed drukwerkbestand aan?
Hoe lever ik een goed drukwerkbestand aan?

Wij bij HappyPrinting weten als geen ander dat er gemakkelijk iets fout kan gaan tijdens het bestellen van drukwerk. Om te voorkomen dat je voor verrassingen komt te staan, geven wij, in deze blog, 8 tips die ervoor zorgen dat je een goed drukwerkbestand aanlevert!

Hoe maak ik de beste visitekaartjes?
Hoe maak ik de beste visitekaartjes?

Eén van de eerste dingen die je hoort, wanneer je een eigen bedrijf begint, is hoe cruciaal een goed netwerk is voor het bereiken van succes. Een visitekaartje kan hierbij helpen. Er is veel om rekening mee te houden en daardoor kan je het gevoel hebben dat je niet weet waar je moet beginnen. Wij nemen daarom in deze blog verschillende tips met je door.