Synthetische Menukaarten

Google Rating

A4 10 stuks vanaf €104.51 incl. BTW

incl. GRATIS LEVERING

Ontwerp nu uw menukaarten in onze Online Editor of upload een printbestand. Creër de kaart naar jouw wensen, voeg uw logo toe, specifieer u gerechten, prijzen... en klaar! Laat uw menu van hoge kwaliteit opvallen bij uw gasten.

 

  • Full-colour menukaarten van hoge kwaliteit
  • Geprint op synthetisch papier (Plastic menukaarten) voor het eenvoudig schoonmaken en een stijlvolle uitstraling
  • Als menukaart of geprint op uw placemats

 

START YOUR ORDER

SizeExampleTemplate
A4 (210 x 297 mm) Show work drawing source file
A4 - Lang-vouw (105 x 297 mm) Show work drawing source file
A3 - Z-vouw (140 x 297 mm) Show work drawing source file
A3 - Wikkel-vouw (140 x 297 mm) Show work drawing source file
A3 - Placemat (420 x 297 mm) Show work drawing source file

We would appreciate it if we would get your print-files as follows:

  • With encapsulated fonts or the text in outlines
  • Full-colour (4/4) print-files always created in CMYK
  • No use of transparencies, layers, and overprints and always with bleed
  • Images need a minimum resolution of 300 DPI
  • Borders will only be printed after written approval


See our Delivery Specifications for more details on how to deliver your print-file(s) to us.

 

Show off met uw restaurant met uw menu kaart van hoge kwaliteit

- Gepersonaliseerde menukaarten - Print uw menukaarten van hoge kwaliteit of design er een met onze Online Editor... hoe dan ook, u zal indruk maken op uw gasten, niet alleen met het eten en drinken, maar ook met uw menukaarten op Synthetisch Papier.  

- Matte finish voor opvallende kleuren - Het menu heeft een professionele matte oppervlakte dat zorgt voor uitstekende printkwaliteit en slijtvastheid. De afwerking is glad om aan te raken, zodat u gemorst materiaal onmiddelijk kunt wegvegen zonder het te beschadigen.

- Ontwerp of upload uw menukaart - Upload of creër uw eigen menu online. 

- Plastic Menukaarten -  Bestand tegen alcohol, olie, of andere reinigingsmiddelen. De menukaarten van kunststof zijn scheur- en krasvast. Zelfs als je ze buiten in de zon (UV) laat liggen is het geen probleem!

Laat het liggen op uw tafels

Voeg een persoonlijk tintje aan uw eet- of cocktail ervaring met een op maat ontworpen menu! Onze menu's zijn bedrukt met inkt van de hoogste kwaliteit en zorgen voor een unieke toevoeging aan uw tafel.

Maak je eettafel extra speciaal met deze menukaarten van hoge kwaliteit! U kunt uw menukaart ook afdrukken op een placemat, zodat uw menukaart altijd op tafel blijft liggen. Onze placemats zijn bedrukt met de hoogste kwaliteit enkelzijdig full-colour bedrukking, waardoor ze beter zijn dan andere placemats op de markt en gemakkelijk schoon te maken zijn.

Klaar om een te creëren? Begin met het uploaden van een foto of tekst naar onze Online Editor en maak je menu uniek! Maak de menukaart specifiek voor jou door persoonlijke accenten toe te voegen en de opties te kiezen die het best bij u past. Wij zorgen voor de rest! Uw aangepaste menu's zien er fris, gepolijst en klaar om opgemerkt te worden uit.

Waarom je menukaarten bij HappyPrinting bestellen?

HappyPrinting biedt u full-colour producten van hoge kwaliteit aan. Om u deze service te kunnen bieden werken wij met professionele apparaten die de hoge kwaliteit van het eindproduct garanderen.

Voor dit product gebruiken we synthetisch (plastic) papier. Dit papier is geweldig, want het is water- en renigingsmiddelen bestendig en kan buiten in de zon of regen worden gelaten. De kunststof menukaarten hebben een gladde, matte afwerking met een topcoating die zorgt voor een uitstekende printkwaliteit. Het behoudt zijn eigenschappen in de loop van de tijd, zodat uw menu's er aan het einde van het seizoen nog steeds geweldig uitzien

Heeft u dringend nieuwe menu's nodig? U kunt profiteren van onze optie voor Express-levering en uw eindproduct slechts 4 werkdagen na de bestelling ontvangen. Heb je meer tijd maak dan gebruik van onze gratis bezorgservice binnen 6 werkdagen na bestelling.

Een betaalbare prijs voor Happy Customers

HappyPrinting biedt u Zakelijk, Promotioneel, Textiel en ander drukwerk aan tegen marktconforme prijzen. Door te bestellen bij HappyPrinting krijgt u producten van hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs en krijgt u uiteindelijk nog meer naamsbekendheid en tevreden klanten!

   

 

5 Star Rating

Lieke den Boer

Ik heb hier onlangs kleding besteld voor het begin van mijn onderneming, en ik vind de kwaliteit van de kleding top! (...)

Bekijk

   

 

5 Star Rating

Katja Wang

Ik mocht met HappyPrinting zaken doen met een spoedklus! Ze reageerde snel en professioneel. Erg goed communicatie en (...)

Bekijk

   

 

5 Star Rating

Pim Dek

Echt een top bedrijf! Onze geboortekaartjes hier besteld, super goed geholpen door de klantenservice en de kaartjes waren toen ze nodig waren snel in huis!

Bekijk

 
100% happiness
100% Happiness
Printed locally
Lokaal gedrukt
Free delivery
Gratis bezorging
Personal service
Persoonlijke service