Flyers

Google Rating

1000 from €64.57 incl. BTW

incl. GRATIS LEVERING

Breng je boodschap naar buiten met gedrukte flyers! Voor promotie of informatie over je bedrijf, laat je flyers drukken bij HappyPrinting. Upload je ontwerp of gebruik onze online editor en gebruik onze volledig aan te passen ontwerpsjablonen om je ontwerp te maken. Dus, laat je flyers drukken bij HappyPrinting, gemakkelijk en snel.

 

  • Gratis geleverd binnen 1 tot 3 werkdagen
  • Next-day levering mogelijk
  • Verschillende papiersoorten

 

START YOUR ORDER

formaatvoorbeeldwerktekening
A3 (297 x 420 mm) Bekijk work drawing source file
A4 (210 x 297 mm) Bekijk work drawing source file
A5 (148 x 210 mm) Bekijk work drawing source file
A5 Large (105 x 297 mm) Bekijk work drawing source file
A6 (105 x 148 mm) Bekijk work drawing source file
A7 (74 x 105 mm) Bekijk work drawing source file
Square Medium (148 x 148 mm) Bekijk work drawing source file
Din Large (99 x 210 mm) Bekijk work drawing source file

Wij ontvangen je bestanden graag als volgt:

  • Aanleveren met ingesloten fonts of de tekst in outlines
  • Full color (4/0 - 4/4) bestanden altijd opmaken in CMYK
  • Indien je PMS kleuren gebruikt, gebruik dan Uncoated PMS kleuren in uw opmaak
  • Zonder transparanties, layers, overdruk en met afloop
  • Beelden moeten een minimale resolutie van 300 DPI hebben
  • Kaders worden na schriftelijk goedkeuring gedrukt


Zie onze aanleverspecificaties voor meer uitleg over de aanlevering van uw drukbestanden.

 

Maak compacte en handige flyers op maat

Wil je jouw bedrijf op de best mogelijke manier presenteren? Begin je met de distributie van een nieuw product of een nieuwe dienst? Wil je aandacht trekken in een komende verkoop of evenement? Business flyers zijn een effectieve manier om jouw informatie te verstrekken en potentiële klanten aan te trekken. Maak contact met uw doelgroep met flyers, inclusief kortingen, promoties, aanbiedingen en meer.

Veelzijdig en gemakkelijk te drukken, flyers kunnen ook worden gebruikt als huwelijksprogramma's, menu's of brochures. Dankzij de verscheidenheid aan formaten, papiersoorten en overtrekkingen, krijg je met Happy Printing precies wat je nodig hebt. Denk aan alle verschillende manieren van verspreiding. Flyers kunnen van deur tot deur worden verspreid, op de voorruit van auto's worden gelegd, op straathoeken worden uitgedeeld, bij zelfbedieningsbalies worden neergelegd en in brievenbussen worden geplaatst.

Productie en ontwerp van flyers

Het maakt niet uit in welke branche jouw bedrijf actief is, of je flyers bestelt voor een eenmalig evenement, wij hebben een ruime keuze aan professioneel ontworpen sjablonen, thema's en stijlen. Het is makkelijk om flyers te maken: Begin met het kiezen van een sjabloon, of upload jouw eigen ontwerp. Voeg vervolgens tekst, logo's en foto's toe.

Hoe je flyers in een paar eenvoudige stappen kunt bestellen:

1. Kies eerst het sjabloon dat je wilt gebruiken voor je flyers.

2. Bepaal vervolgens de grootte.

3. Selecteer het soort papier waarop je wilt drukken.

4. Let op het type overtrek - mat of glanzend.

5. Eenzijdig of tweezijdig afdrukken - je beslist.

6. Klik op de knoppen "bestand uploaden" om ons gebruiksvriendelijke bewerkingsplatform te openen.

7. Sla het flyerontwerp op en het aantal dat je wilt afdrukken en je bent klaar!

When you send us your documents for printing, they must have a CMYK color (4/0 - 4/4) and have a resolution of 300 DPI minimum. When printing with Pantone colours use Pantone Uncoated. With attached fonts in the file itself or fonts to be in curves. Without transparency, layers and overprints.

Waarom zou je flyers bestellen bij HappyPrinting?

Hoge kwaliteit flyers

Onze aangepaste flyers worden gedrukt op papier van hoge kwaliteit in full colour druk, dubbelzijdig of enkelzijdig, met een keuze uit glanzende of matte afwerking.

Opties voor papiergewicht

Happy Printing biedt verschillende opties voor het kiezen van het soort en gewicht van het papier waarop jouw flyers gedrukt worden. Wij bieden papier aan met een gewicht van 130 gram tot 350 gram. Ook hebben wij een speciaal ActiveClean antibacterieel papier voor flyer drukwerk.

Opties voor papierovertrek

Glanzend - glanzende voor- en achterkant waardoor foto's en kleuren extra opvallen. De beste oplossing voor flyers met foto's en kleurontwerpen. Mat - zijdeglans op de voor- en achterkant, waarop gemakkelijk kan worden geschreven. Het beste voor ontwerpen met meerdere teksten.

Express levering

Is het nodig om snel de informatie te verspreiden over nieuwe producten en diensten die jouw bedrijf aanbiedt? Happy Printing maakt en levert flyers met spoedlevering binnen de volgende werkdag nadat je een bestelling heeft geplaatst.

Koop tegen een betaalbare prijs

Flyers zijn een handige en effectieve manier om nieuwe klanten aan te trekken. Of je een startende onderneming promoot, een nieuw product introduceert, een promotie aankondigt, of iets anders, Happy Printing levert je flyers van hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Je hoeft bij ons geen duizenden stuks te bestellen om een goede aanbieding te krijgen!

   

 

5 Star Rating

Lieke den Boer

Ik heb hier onlangs kleding besteld voor het begin van mijn onderneming, en ik vind de kwaliteit van de kleding top! (...)

Bekijk

   

 

5 Star Rating

Katja Wang

Ik mocht met HappyPrinting zaken doen met een spoedklus! Ze reageerde snel en professioneel. Erg goed communicatie en (...)

Bekijk

   

 

5 Star Rating

Pim Dek

Echt een top bedrijf! Onze geboortekaartjes hier besteld, super goed geholpen door de klantenservice en de kaartjes waren toen ze nodig waren snel in huis!

Bekijk

 
100% happiness
100% Happiness
Printed locally
Lokaal gedrukt
Free delivery
Gratis bezorging
Personal service
Persoonlijke service