Foto op Canvas

✓ Gratis geleverd binnen 2 werkdagen
✓ Inclusief gratis ophang set
✓ Maak binnen enkele minuten een canvas

googlerating  klanttevredenheid


Creëer een eigen galerie thuis met onze foto's op canvas! Gepersonaliseerde prints op canvas zijn een geweldige manier om al je favoriete herinneringen in stijl weer te geven. Foto's afdrukken op canvas is makkelijk met het gebruik van onze online editor.

Kies oriëntatie

Liggend Staand Vierkant

Extra wensen? Vraag een offerte aan

 

Canvas

Foto op canvas

Wij drukken jouw foto op canvas haarscherp af en met super briljante kleuren. Ons canvas is van een zeer zorgvuldig gekozen kwaliteit. Onze frames zijn gemaakt van duurzaam hout en maar liefst 3 cm dik! Alle gebruikte materialen en inkten zijn milieuvriendelijk en onze doeken worden altijd binnen 4 werkdagen geleverd.

✓ Altijd een gratis ophangsysteem
✓ Jouw canvas foto hangt altijd strak en recht tegen de muur
✓ Canvas en houten frame zijn duurzaam geproduceerd (FSC)

Combineer je beste foto's in een collage

Kies uit een reeks collagesjablonen om meerdere foto's op je gepersonaliseerde canvas te laten zien. Perfect voor het maken van thematische kunstwerken voor speciale gelegenheden. Upload je foto’s en kies een collegesjabloon in de online design editor.

Het perfecte cadeau

Op maat gemaakte canvas afdrukken zorgen voor unieke geschenken. Eenvoudig te personaliseren, u kunt foto's, afbeeldingen en tekst toevoegen.

   

 

5 Star Rating

Lieke den Boer

Ik heb hier onlangs kleding besteld voor het begin van mijn onderneming, en ik vind de kwaliteit van de kleding top! (...)

Bekijk

   

 

5 Star Rating

Katja Wang

Ik mocht met HappyPrinting zaken doen met een spoedklus! Ze reageerde snel en professioneel. Erg goed communicatie en (...)

Bekijk

   

 

5 Star Rating

Pim Dek

Echt een top bedrijf! Onze geboortekaartjes hier besteld, super goed geholpen door de klantenservice en de kaartjes waren toen ze nodig waren snel in huis!

Bekijk

 
100% happiness
100% Happiness
Printed locally
Lokaal gedrukt
Free delivery
Gratis bezorging
Personal service
Persoonlijke service