Folders

Google Rating

25 A4 folded vanaf €60.25 incl. BTW

incl. GRATIS LEVERING

Folders laten drukken bij HappyPrinting kan in vele formaten van A7 tot A3. Upload je ontwerp of gebruik onze online editor en gebruik onze volledig aan te passen ontwerpsjablonen en templates om je ontwerp te maken.

 

  • Gratis geleverd binnen 1 tot 3 werkdagen
  • Verschillende papiersoorten en luxe afwerkingen
  • Gevouwen en klaar voor gebruik

 

START YOUR ORDER

formaatvoorbeeldwerktekening
A4 Enkelvouw (210 x 297 mm) Bekijk work drawing source file
A4 Wikkelvouw (210 x 297 mm) Bekijk work drawing source file
A4 Zigzagvouw (210 x 297 mm) Bekijk work drawing source file
A5 Enkelvouw (148 x 210 mm) Bekijk work drawing source file
A5 Wikkelvouw (148 x 210 mm) Bekijk work drawing source file
A5 Zigzagvouw (148 x 210 mm) Bekijk work drawing source file
A6 Enkelvouw (105 x 148 mm) Bekijk work drawing source file
A6 Wikkelvouw (105 x 148 mm) Bekijk work drawing source file
A6 Zigzagvouw (105 x 148 mm) Bekijk work drawing source file
Din Large Enkelvouw (99 x 210 mm) Bekijk work drawing source file
Din Large Wikkelvouw (99 x 210 mm) Bekijk work drawing source file
Din Large Zigzagvouw (99 x 210 mm) Bekijk work drawing source file

Wij ontvangen je bestanden voor je folder graag als volgt:

  • Aanleveren met ingesloten fonts of de tekst in outlines
  • Zonder stans of andere hulplijnen
  • Pagina's opgemaakt als werktekening
  • Zonder transparanties, layers en overdruk en met afloop
  • Beelden moeten een minimale resolutie van 300 DPI hebben
  • Kaders worden na schriftelijk goedkeuring gedrukt

Zie onze aanleverspecificaties voor meer uitleg over de aanlevering van uw drukbestanden. 

 

Folder voor evenementen, conventies en meer

Heb je informatie die je wilt doorgeven, maar heb je het budget niet? De folders van HappyPrinting zijn perfect voor jou. Bij HappyPrinting helpen wij je elke evenement zonder problemen te laten verlopen. Is er een evenement of congres die eraan komt en heb je weinig tijd om voor te bereiden? HappyPrinting laat je niet in de steek. Met onze folders kun je al binnen een week beginnen met het verbeteren van jouw naamsbekendheid.

Tips voor folders maken

Gevouwen folders staan bekend als lastig - niet alleen maken de vouwen het soms moeilijk te visualiseren waar de inhoud moet komen. Het kan ook rommelig worden als je afbeeldingen of tekst over de vouwen verspreid zijn.

1. Visualiseer de vouwen

Als je dat nog niet gedaan hebt, zorg er dan voor dat je de verschillende soorten vouwen kent en weet hoe ze werken. Het is belangrijk dat je kunt zien waar jouw ontwerp moet komen, in welke volgorde jouw boodschap moet worden geplaatst en het zal je helpen de juiste oriëntatie te vinden.

2. Let op de vouw

Wanneer dingen worden opgevouwen en weer opengevouwen, kan het kreukelgebied scheuren, wat heel normaal is om te gebeuren. Ik zou aanraden om tekst uit de buurt van de vouwen te houden, zodat het altijd leesbaar blijft.

3. Maak het makkelijk navigeren voor de lezer

Verwar de lezer niet door te veel tekst op de pagina te zetten. Door wat ruimte over te laten (zonder tekst of ontwerpelementen) kan de lezer chronologisch door de pagina navigeren en wordt het ontwerp esthetisch aantrekkelijker. Bedenk waar de lezer op een natuurlijke manier begint te lezen.

Personaliseer je folders

Maak unieke folders op maat met onze bi-vouw folders, tri-vouw folders of Z-vouw folders. Je kunt kiezen uit een reeks populaire formaten en een laminering toevoegen aan jouw gevouwen flyer voor extra bescherming. Ze zijn perfecte keuzes voor bar menu's, reclame flyers, verkoopbrochure of inserts.

Klaar om te ontwerpen? Begin met het uploaden van je ontwerpbestanden. Zodra je het ontwerp hebt geüpload, maak je het helemaal van jou door persoonlijke accenten toe te voegen en de opties te kiezen die voor jou het beste werken. Daarna zorgen wij voor de rest. Je gepersonaliseerde folders zullen er fris en gepolijst uitzien.

Waarom zou je bestellen bij HappyPrinting?

HappyPrinting voorziet je van hoge kwaliteit full color presentatiemappen drukwerk in CMYK of zelfs Pantone kleuren. Om je deze service te kunnen bieden, werken wij met professionele apparaten die de hoge kwaliteit van het eindproduct garanderen.

De variatie aan papier die wij aanbieden garandeert het gebruik ervan op lange termijn. Je hoeft niet bang te zijn dat het papier geel wordt. Het zal zijn eigenschappen zo lang mogelijk behouden, zodat het probleemloos voor je werkt wanneer je communiceert met klanten en andere bedrijven.

Heb je dringend nieuwe presentatiemappen nodig? Bestel ze vandaag, en ontvang ze morgen. Je kunt gebruik maken van onze optie voor expreslevering en jouw eindproduct slechts een dag na de bestelling ontvangen. Als je meer tijd hebt, gebruik dan onze gratis bezorgservice op een adres binnen 5 werkdagen na de bestelling.

Koop tegen een betaalbare prijs

HappyPrinting biedt je notitieblokken tegen marktconforme prijzen. Dankzij onze goede prijzen Kan je nog meer presentatiemappen voor jouw bedrijf krijgen, en het is volledig winstgevend! Werken met de editor van HappyPrinting is eenvoudig, en de resultaten zullen je nog meer naamsbekendheid en nog veel meer tevreden klanten opleveren!

   

 

5 Star Rating

Lieke den Boer

Ik heb hier onlangs kleding besteld voor het begin van mijn onderneming, en ik vind de kwaliteit van de kleding top! (...)

Bekijk

   

 

5 Star Rating

Katja Wang

Ik mocht met HappyPrinting zaken doen met een spoedklus! Ze reageerde snel en professioneel. Erg goed communicatie en (...)

Bekijk

   

 

5 Star Rating

Pim Dek

Echt een top bedrijf! Onze geboortekaartjes hier besteld, super goed geholpen door de klantenservice en de kaartjes waren toen ze nodig waren snel in huis!

Bekijk

 
100% happiness
100% Happiness
Printed locally
Lokaal gedrukt
Free delivery
Gratis bezorging
Personal service
Persoonlijke service