Enveloppen

Google Rating

500 C5 vanaf €122.26 incl. BTW

incl. GRATIS LEVERING

Enveloppen met jouw eigen logo bestel je eenvoudig bij HappyPrinting. Upload je ontwerp of ontwerp je eigen enveloppen met jouw logo met onze online tool. Enkelzijdige bedrukking t/m 3 kleuren PMS of full color. Enveloppen maken is nog nooit zo makkelijk geweest.

 

  • Gratis geleverd binnen 1 tot 5 werkdagen
  • Expresslevering mogelijk!
  • Met of zonder venster

 

START YOUR ORDER

formaatvoorbeeldwerktekening
C4 (229 x 324 mm) Bekijk work drawing source file
C5 (162 x 229 mm) Bekijk work drawing source file
EA4 (220 x 312 mm) Bekijk work drawing source file
EA5 (156 x 220 mm) Bekijk work drawing source file
EA5-6 (110 x 120 mm) Bekijk work drawing source file

Wij ontvangen je bestanden als volgt:

  • Houd rekening met het grijperwit en venster in uw opmaak
  • Aanleveren met ingesloten fonts of de tekst in outlines
  • Full color (4/0 - 4/4) bestanden altijd opmaken in CMYK
  • Indien je PMS gebruikt, gebruik dan Uncoated PMS kleuren in uw opmaak
  • Zonder transparanties, layers en overdruk en met afloop
  • Beelden moeten een minimale resolutie van 300 DPI hebben

Zie onze aanleverspecificaties voor meer uitleg over de aanlevering van uw drukbestanden. 

 

Gebruik enveloppen om jouw brieven bijzonder te maken

1. 2 maten en 3 materialen om uit te kiezen

2. Enkelzijdig in full-colour of Pantone PMS kleuren

3. Rechte achterflap

4. Gratis bezorging

Of je nu ansichtkaarten, uitnodigingen voor feestjes of sociale correspondentie verstuurt, met op maat gemaakte enveloppen kun je jouw post onderscheiden.Geef jouw brieven een professionele uitstraling en maak aangepaste enveloppen met een logo of bedrijfsnaam. Met de enveloppen van HappyPrinting kun je ook jouw eigen ontwerp uploaden om jouw enveloppen speciaal te maken.

De beste brieven voor de beste prijs

Gebruik gepersonaliseerde enveloppen thuis of op kantoor. Deze producten besparen tijd en geven brieven een unieke stijl. Bewerk enveloppen om professionaliteit toe te voegen aan een bedrijf of gemak aan een huishouden door gebruik te maken van HappyPrinting & Marketing Services. Individuen kunnen kiezen voor peel en seal, self-seal of gom seal opties. Enveloppen zijn beschikbaar in oplage van 500 tot 5.000 stuks. Welke envelop je ook kiest, wij kunnen je verzekeren dat ze van hoge kwaliteit zijn, esthetisch aantrekkelijk en op maat gemaakt om aan al jouw verwachtingen te voldoen. Wij kunnen niet wachten om jouw enveloppen tot leven te brengen!

Gerecycleerde Enveloppen

Wij zijn trots op onze lijn van gerecycleerde enveloppen. Deze milieuvriendelijke enveloppen zijn gemaakt van 100% gerecycled materiaal.

Waarom zou je bestellen bij HappyPrinting?

HappyPrinting voorziet je van hoge kwaliteit full color enveloppen drukwerk in CMYK of zelfs Pantone kleuren. Om je deze service te kunnen bieden, werken wij met professionele apparaten die de hoge kwaliteit van het eindproduct garanderen.

De variatie aan papier die wij aanbieden garandeert het gebruik ervan op lange termijn. Je hoeft niet bang te zijn dat het papier geel wordt. Het zal zijn eigenschappen zo lang mogelijk behouden, zodat het probleemloos voor je werkt wanneer je communiceert met klanten en andere bedrijven.

Heb je dringend nieuwe enveloppen nodig? Bestel ze vandaag, en ontvang ze morgen. Je kunt gebruik maken van onze optie voor expreslevering en jouw eindproduct slechts een dag na de bestelling ontvangen. Als je meer tijd hebt, gebruik dan onze gratis bezorgservice op een adres binnen 5 werkdagen na de bestelling.

Koop tegen een betaalbare prijs

HappyPrinting biedt je enveloppen tegen marktconforme prijzen. Dankzij onze goede prijzen Kan je nog meer enveloppen voor jouw bedrijf krijgen, en het is volledig winstgevend! Werken met de editor van HappyPrinting is eenvoudig, en de resultaten zullen je nog meer naamsbekendheid en nog veel meer tevreden klanten opleveren!

   

 

5 Star Rating

Lieke den Boer

Ik heb hier onlangs kleding besteld voor het begin van mijn onderneming, en ik vind de kwaliteit van de kleding top! (...)

Bekijk

   

 

5 Star Rating

Katja Wang

Ik mocht met HappyPrinting zaken doen met een spoedklus! Ze reageerde snel en professioneel. Erg goed communicatie en (...)

Bekijk

   

 

5 Star Rating

Pim Dek

Echt een top bedrijf! Onze geboortekaartjes hier besteld, super goed geholpen door de klantenservice en de kaartjes waren toen ze nodig waren snel in huis!

Bekijk

 
100% happiness
100% Happiness
Printed locally
Lokaal gedrukt
Free delivery
Gratis bezorging
Personal service
Persoonlijke service