Compliment Cards

Google Rating

25 A5 vanaf €35.94 incl. BTW

incl. GRATIS LEVERING

Voor je pakketje of brief met gepersonaliseerde with compliment cards! Een bedankje, een ter informatie, ter goedkeuring, altijd handig! Een product of dienst voelt persoonlijker met een compliment card. En ontwerpen is eenvoudig in onze online editor.

 

  • Gratis geleverd binnen 1 tot 3 werkdagen
  • Enkel- of dubbelzijdig bedrukt
  • Kleine en grote oplages

 

START JE BESTELLING

formaatvoorbeeldwerktekening
A5  (210 x 148 mm) Bekijk work drawing source file
A6 (148 x 105 mm) Bekijk work drawing source file
Din Large (210 x 99 mm) Bekijk work drawing source file

Wij ontvangen je bestanden graa als volgt:

  • Aanleveren met ingesloten fonts of de tekst in outlines
  • Full color (4/0 - 4/4) bestanden altijd opmaken in CMYK
  • Indien je PMS gebruikt, gebruik dan Uncoated PMS kleuren in uw opmaak
  • Zonder transparanties, layers en overdruk en met afloop
  • Beelden moeten een minimale resolutie van 300 DPI hebben
  • Kaders worden na schriftelijk goedkeuring gedrukt

Zie onze aanleverspecificaties voor meer uitleg over de aanlevering van uw drukbestanden. 

 

Toon jouw waardering met op maat gemaakte compliment cards

Laten we ervoor zorgen dat "dank je" echt iets betekent. Of je nu terugdenkt aan een verjaardag, een huwelijk of een willekeurige daad van vriendelijkheid, handgeschreven bedankkaarten zijn de perfecte manier om dankbaarheid te uiten. Onze collectie aangepaste bedankkaarten is bedoeld om je te helpen een kaart te ontwerpen die net zo uniek is als jij. Ontdek opties voor een verscheidenheid aan gebeurtenissen, van bedankkaarten voor bruiloften tot zakelijke opties - elk volledig aanpasbaar met foto's, aangepaste tekst en meer. In onze ontwerpgalerij kan je al onze sjablonen voor bedankkaartjes samen bekijken, of je kunt filteren op stijl, kleur en meer. Zodra je een optie hebt gevonden die je bevalt, voeg je tekst, monogrammen of foto's toe. Plaats vervolgens jouw bestelling en laat ons voor de rest zorgen. Jouw persoonlijke bedankkaartjes worden professioneel afgedrukt, verpakt en naar je verzonden - klaar voor gebruik en klaar om elke ontvanger in verrukking te brengen.

Maak je eigen complimentkaarten

Wil je iets sturen waarvoor je geen begeleidende brief nodig heeft? Overweeg dan een complimentenkaart. Deze kaarten worden vaak in een enveloppe gestopt. Je hoeft dan niet eerst een lange brief te typen. Ideaal voor een kort briefje en toch heel persoonlijk. Bij HappyPrinting bepaalt je zelf het formaat van jouw compliment cards. Wij drukken deze kaarten digitaal voor jou. Zo heb je de keuze uit verschillende papiersoorten.

Print complimentkaarten

Het is een kleine moeite, maar het heeft een enorm positief effect: een compliment. Er is geen betere manier om dit over te brengen dan door een 'compliment kaart' te sturen. Je moet het zien als een klein bedankje aan de klant. Wat dacht je van het drukken van bedankkaartjes om deze als bedankje mee te sturen met bestellingen? Een erg leuke verrassing voor de ontvanger! Laat jouw waardering blijken met een gepersonaliseerde kaart. 100% succes gegarandeerd!

Waarom zou je bestellen bij HappyPrinting?

HappyPrinting voorziet je van hoge kwaliteit full colour bedankkaartjes drukken in CMYK of zelfs Pantone kleuren. Om je deze service te kunnen bieden, werken wij met professionele apparaten die de hoge kwaliteit van het eindproduct garanderen.

De variatie aan papier die wij aanbieden garandeert het gebruik ervan op lange termijn. Je hoeft niet bang te zijn dat het papier geel wordt. Het zal zijn eigenschappen zo lang mogelijk behouden, zodat het probleemloos voor je werkt wanneer je communiceert met klanten en andere bedrijven.

Heb je dringend nieuwe complimentkaarten nodig? Bestel ze vandaag, en ontvang ze morgen. Je kunt gebruik maken van onze optie voor expreslevering en jouw eindproduct slechts een dag na de bestelling ontvangen. Als je meer tijd hebt, gebruik dan onze gratis bezorgservice op een adres binnen 5 werkdagen na de bestelling.

Koop tegen een betaalbare prijs

HappyPrinting biedt je complimentkaarten tegen marktconforme prijzen. Dankzij onze concurrerende prijzen Kan je nog meer briefpapier voor uw bedrijf krijgen, en het is volledig winstgevend! Werken met de editor van HappyPrinting is eenvoudig, en de resultaten zullen je nog meer naamsbekendheid en nog veel meer tevreden klanten opleveren!

   

 

5 Star Rating

Lieke den Boer

Ik heb hier onlangs kleding besteld voor het begin van mijn onderneming, en ik vind de kwaliteit van de kleding top! (...)

Bekijk

   

 

5 Star Rating

Katja Wang

Ik mocht met HappyPrinting zaken doen met een spoedklus! Ze reageerde snel en professioneel. Erg goed communicatie en (...)

Bekijk

   

 

5 Star Rating

Pim Dek

Echt een top bedrijf! Onze geboortekaartjes hier besteld, super goed geholpen door de klantenservice en de kaartjes waren toen ze nodig waren snel in huis!

Bekijk

 
100% happiness
100% Happiness
Printed locally
Lokaal gedrukt
Free delivery
Gratis bezorging
Personal service
Persoonlijke service