Happy tips voor onze online editor

Online editen kan moeilijk zijn, vooral als je zelf geen designer bent. Gelukkig heeft HappyPrinting een makkelijke online editor, zodat elk product eruit ziet alsof het gemaakt is door een professionele designer. De editor is voor bijna al onze producten te gebruiken. Van visitekaartjes tot flyers, van posters tot vlaggen, alles is mogelijk! In deze blog geven wij enkele tips om de beste ontwerpen te maken via onze editor!

 

Happy tip # 1 Laat je inspireren door onze ontwerpen

Wanneer je een productpagina opent op onze website en naar beneden scrolt, zie je de editor. Als je de editor opent, kan je overweldigd raken door alle keuzes die wij aanbieden. Neem de tijd om door de verschillende sjablonen te bladeren. Je kunt er een kiezen om te bewerken, maar je kunt de templates natuurlijk ook gebruiken om inspiratie op te doen. Onthoud: een goed ontwerp kost tijd!

 

Happy tip # 2 Kies een achtergrond

Als je op het eerste tabblad aan de linkerkant klikt, kun je kiezen uit verschillende achtergronden. Je kunt ook naar achtergronden of andere afbeeldingen zoeken in de optie ‘’search ’. Typ gewoon in wat je wilt en het zal verschijnen in het venster. Ben je niet tevreden met de originele afbeelding? Dan kun je het altijd nog bewerken door een ander filter te kiezen of de afbeelding transparant te maken.

 

Happy tip # 3 Upload afbeeldingen

Wil je een visitekaartje of flyer hebben die niemand anders heeft? Gebruik de editor om er zelf een te ontwerpen. Als je de editor opent, zul je zien dat je je eigen foto's kunt uploaden. Deze kunnen worden geüpload vanaf de computer en zelfs vanaf je eigen telefoon. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is de QR-code te scannen. Ook is het mogelijk om foto's van Facebook en Instagram te importeren. Dit alles maakt online editen super makkelijk!

 

Happy tip # 4 Blijf binnen de lijnen

Als je wat tekst wilt toevoegen, zorg er dan voor dat de tekst binnen de paarse lijnen blijft. Anders is de kans groot dat het niet op de juiste manier wordt afgedrukt. Als je een achtergrond upload, zorg er dan voor dat de achtergrond de hele sjabloon bedekt. Ja, het is waar dat je dan de snijlijnen passeert, maar als je niet de hele sjabloon bedekt, kan het voorkomen dat de geprinte producten een witte rand hebben. Zorg er wel voor dat de kleine pictogrammen de snijlijnen niet overschrijden!

 

Happy tip # 5 Vergeet niet de achterkant van het product te maken!

Dit lijkt misschien voor de hand liggend, maar het is heel makkelijk om dit te vergeten! Onderaan de pagina kun je de voor- en achterkant verwisselen.

 

Veel plezier met ontwerpen en als je na het lezen van dit artikel nog vragen hebt of je hebt onze persoonlijke assistentie nodig, neem dan gerust contact met ons op!

We print, You smile