Over ons

Het is onze missie om van het bestellen van print en drukwerk een happy ervaring te maken. Daarom hebben we het gemakkelijkste online printplatform gecreëerd. We print, you smile!

team

We love print

Bestel je drukwerk gemakkelijk online

Wat voor drukwerk je ook nodig hebt, wij zorgen ervoor. Ons team van printexperts staat voor je klaar en wij geven net zoveel om kwaliteit als jij. Wij leveren een breed assortiment aan hoogwaardige gedrukte en promotionele producten tegen de beste prijs. We onderscheiden ons door onze focus op persoonlijke service, lage prijzen en snelle levering.

About HappyPrinting

Over HappyPrinting

HappyPrinting is in 2017 opgericht met de visie dat het bestellen van drukwerk in toenemende mate via internet zal plaatsvinden. We hebben een gebruiksvriendelijk online printing platform gecreëerd waar je al je gedrukte en promotionele producten online kunt bestellen: ontvangt hier direct je prijsinformatie, upload je printbestanden of maak je ontwerpen online en bestel al je drukwerk producten in één webwinkel.

HappyPrinting Nederland maakt deel uit van het wereldwijde HappyPrinting-netwerk van lokale printers en deelt hetzelfde online printing platform, marketing en innovatie. Onze lokale Nederlandse productie wordt gedaan door toonaangevende lokale commerciële drukkers en grootformaatprinters in Nederland.

Local Production

Lokale Productie

Alle producten van HappyPrinting worden lokaal geproduceerd in Nederland op de nieuwste digitale printers, offsetpersen, grootformaatprinters en printafwerkingsapparatuur: alles wat nodig is om aan al uw printbehoeften te voldoen. 

Door lokaal te drukken garanderen we een snellere levering, minimaliseren we de transportkosten en verlagen we de ecologische voetafdruk van print. Daarnaast ondersteunen we door lokale productie de lokale economie en creëren we lokaal banen. 

Personal Service

Persoonlijke Service

Als je een vraag hebt, neem dan gerust contact met ons op en maak kennis met uw persoonlijke ordermanager. Ons klantenserviceteam bestaat uit professionals met veel kennis en ervaring in de grafische industrie. We zijn er om je te helpen met al je printbehoeften en om ervoor te zorgen dat je bestellingen met de hoogste zorg, aandacht voor detail worden geproduceerd en op tijd worden geleverd.

Global network

Wereldwijd Netwerk

HappyPrinting Nederland maakt deel uit van het wereldwijde HappyPrinting-netwerk van lokale printers, die het online platform, de marketing, innovaties en alle kennis die nodig is om een online printplatform efficiënt te exploiteren, delen. Op deze manier zorgen we voor lagere prijzen en een betere service richting onze klanten.

HappyPrinting groeit snel en is nu actief in zeven landen: Nederland, Spanje, Bulgarije, Noorwegen, Nieuw-Zeeland, Filipijnen en Japan. Ben jij ook geïnteresseerd om aan te sluiten bij HappyPrinting, neem dan contact met ons op.

 

 

Sustainability

Duurzaamheid

Door lokaal te produceren, verminderen we de behoefte aan internationaal transport en verkleinen we de ecologische voetafdruk van drukwerk. En om bij te dragen aan de wereldwijde bescherming van bossen en een gezonde leefomgeving, bieden we papiersoorten aan die bestaan uit een mix van recycled papier en papier dat gewonnen wordt uit gebieden met verantwoord bosbeheer, zodat bossen in de wereld behouden blijven.

Bij ons drukproces houden we rekening met het milieu. We verzamelen bestellingen en optimaliseren het gebruik van papier, inkt en lithografieplaten. We hebben een "no waste"-beleid, dat begint met het aanbieden van gratis bestandscontrole van alle printbestanden die zijn gemaakt en geüpload in onze webshop, om daarmee een vlekkeloze productie met minimaal afval te garanderen. 

 

Met HappyPrinting krijg je...

Happiness

100% Happiness

Service, kwaliteit en snelle levering. Bij HappyPrinting gaan we door totdat je 100% tevreden bent. 

Free Shipping

Gratis verzending

Geen verborgen kosten! Alle HappyPrinting producten worden gratis geleverd.

Free file check

Gratis bestandscontrole

Weet u niet of uw bestanden klaar zijn om af te drukken? Maak je geen zorgen! We controleren elk bestand.

Personal Service

Persoonlijke service

Face-to-face, per telefoon of e-mail. Onze klantenservice staat voor je klaar!

Design Templates

Gratis design templates

Maak je eigen ontwerp met onze online editor, kies uit vele ontwerpsjablonen!

Express Delivery-icon

Express verzending

Heb je haast? Snelle levering nodig? Geen zorgen, wij zorgen ervoor!

Wat onze klanten over ons zeggen

"Ik ben overweldigd door de klantenservice van HappyPrinting. Het team was zeer attent en werkte hard om mijn visitekaartjes op maat te maken!"

Lucas Brailsford

"Professioneel en efficiënt! HappyPrinting heeft een eersteklas klantenservice en product en ze bezorgen flyers tegen een zeer lage prijs!"

Rafael Bouts

Heb je vragen over hoe HappyPrinting jouw bedrijf kan helpen?
Call us 020 - 89 432 10