over HappyPrinting.nl

Over ons

 

Onze missie

Het is onze missie om drukwerkervaringen te bieden waar je gelukkig van wordt: hoge kwaliteit, hoge snelheid, persoonlijke service en waanzinnige prijzen. Daarmee willen we jouw favoriete online drukkerij zijn.

  

Hoe we dat doen

Wij leveren een breed assortiment van hoogwaardig drukwerk en promotionele producten tegen concurrerende prijzen. Wij onderscheiden ons door onze focus op kwaliteit en snelle service. Onze website werkt op alle mobiele toestellen en heeft een aantrekkelijk en simpel design. Ons bestelproces is de meeste gemakkelijke.

Daarnaast bieden we een aantal gratis diensten zoals gratis proefdrukken, gratis samples, gratis bestandscontrole en gratis levering. 

En de kwaliteit van ons drukwerk is altijd gegarandeerd, zodat jij ontvangt wat je verwacht.

  

Onze unieke services

Happyprinting biedt unieke services:

1. Gratis bestandscontrole en gratis verzending

2. Een eenvoudig bestelproces met minder clicks

3. Eerst je bestand uploaden en dan bestellen

4. Direct contact via telefoon of email

  

Geen afval

Uit ervaring weten we dat er gemakkelijk iets fout kan gaan bij het bestellen van drukwerk. Veel drukwerk gaat daardoor rechtstreeks en onnodig de afvalcointainer in.  Dit gaat ons aan het hart en daar willen we wat aan doen.

Daarom heeft Happyprinting een "Geen afval" beleid. Dit begint met het aanbieden van Gratis Bestandscontrole en binnenkort ook Gratis Proefdrukken. De kans op fouten wordt hiermee geminimaliseerd.  

 

Kwaliteit en Maatschappelijk Verantwoordelijkheid

Happyprinting garandeert kwaliteit. Onze drukwerkprocessen zijn ISO en onze papiersoorten FSC gecertificeerd. Papier wordt dus gewonnen uit recycled papier en verantwoord aangeplante bomen. Happyprinting werkt vanuit een maatschappelijk verantwoorde visie waarbij het creëren van geluk centraat staat. Geluk voor klanten, werknemers, leveranciers en onze omgeveing.

 

Onze ervaring

De mensen achter Happyprinting hebben tientallen jaren ervaring in de grafische sector, bij reclamebureau's en bij drukkerijen. Wij kennen onze wegen op het gebied van drukwerk, digitale print, signing en het ontwikkelen van goede ontwerpen. Wij helpen je daarom graag en ziegen ervoor dat we altijd een oplossing hebben.

Dus, heb je een vraag, chat met ons, mail of bel ons en we helpen je direct!