Over ons

Wow, they print... I am happy

 

Onze missie

Het is onze missie om drukwerkervaringen te bieden waar je happy van wordt: hoge kwaliteit, hoge snelheid, persoonlijke service en waanzinnige prijzen. Daarmee willen we jouw favoriete online drukkerij zijn:

We print, you smile

 

Hoe we dat doen

Wij leveren een breed assortiment van hoogwaardig drukwerk en promotionele producten tegen de scherpste prijzen en met persoonlijke service. Wij onderscheiden ons door onze focus op kwaliteit, kennis van de print industrie, snelle service en totale ontzorging. Onze website werkt op alle mobiele platformen en heeft een overzichtelijk, intuitief en simpel design. Ons bestelproces is de gemakkelijkste.

Daarnaast bieden we een aantal gratis diensten zoals gratis bestandscontrole en gratis levering en de kwaliteit van ons drukwerk is altijd gegarandeerd, zodat jij ontvangt wat je verwacht.

 

Onze unieke services

Happyprinting biedt unieke services:

1. Gratis bestandscontrole en gratis verzending

2. Het eenvoudigste bestelproces met minste clicks

3. Eerst je bestand uploaden en dan bestellen, of andersom

4. Persoonlijk contact, face-to-face, via de telefoon of e-mail

  

Geen afval

Uit ervaring weten we dat er gemakkelijk iets fout kan gaan bij het bestellen van drukwerk. Veel drukwerk gaat daardoor rechtstreeks en onnodig de afvalcointainer in.  Dit gaat ons aan het hart en daar willen we wat aan doen.

Daarom heeft Happyprinting een "Geen afval" beleid. Dit begint met het aanbieden van Gratis Bestandscontrole en dan ook nog de mogelijkheid om een ISO Proefdruk te maken voor je de opdracht plaatst. De kans op fouten wordt hiermee geminimaliseerd.  

 

Kwaliteit en Maatschappelijk Verantwoordelijkheid

Happyprinting garandeert kwaliteit. Onze drukwerkprocessen zijn ISO en onze papiersoorten FSC gecertificeerd. Papier wordt dus gewonnen uit recycled papier en verantwoord aangeplante bomen. Happyprinting werkt vanuit een maatschappelijk verantwoorde visie waarbij het creëren van tevredenheid centraat staat: voor onze klanten, werknemers, leveranciers en onze omgeveing.

 

Onze ervaring

De mensen achter Happyprinting hebben tientallen jaren ervaring in de grafische sector, bij reclamebureau's en bij drukkerijen, maar ook in de ICT sector, waardoor we zorgen dat het internet en automatisering optimaal wordt ingezet. Wij kennen onze wegen op het gebied van drukwerk, digitale print, signing en het ontwikkelen van goede ontwerpen. Wij helpen je daarom graag en zorgen ervoor dat we altijd een oplossing hebben.

Dus, heb je een vraag? Mail ons, of bel ons en we helpen je direct!