Briefpapier

Google Rating

500 A4 vanaf €116.16 incl. BTW

incl. GRATIS LEVERING

Voor een professionele uitstraling laat je je briefpapier drukken in je eigen huisstijl. Met ons brede aanbod aan papiersoorten en aantallen én de online editor kan je makkelijk zelf briefpapier maken. Zo kan je oneindig brieven, offertes of facturen met eigen ontwerp versturen naar je klanten of relaties.

 

  • Gratis geleverd binnen 1 tot 5 werkdagen
  • Next-day levering mogelijk!
  • Veel materialen om te kiezen

 

START YOUR ORDER

formaatvoorbeeldwerktekening
A4 (210 x 297 mm) Bekijk work drawing source file
A5 (148 x 210 mm) Bekijk work drawing source file

Wij ontvangen je bestanden als volgt:

  • Aanleveren met ingesloten fonts of de tekst in outlines
  • Full color (4/0 - 4/4) bestanden altijd opmaken in CMYK
  • Bij PMS, gebruik Uncoated PMS kleuren in uw opmaak.
  • Zonder transparanties, layers, overdruk en met afloop
  • Beelden moeten een minimale resolutie van 300 DPI hebben
  • Kaders worden na schriftelijk goedkeuring gedrukt

Zie onze aanleverspecificaties voor meer uitleg over de aanlevering van uw drukbestanden. 

 

Wordt een echte professional met HappyPrinting briefpapier

Briefpapier met een merknaam is een geweldige manier om de reputatie van jouw bedrijf te verspreiden en te verbeteren. Ze tonen aandacht voor detail en houding ten opzichte van de klant. Dit alles speelt een rol bij het opbouwen van vertrouwen, zowel in de samenwerking met klanten als met andere bedrijven. Het briefpapier presenteert jouw bedrijfsidentiteit op elk vel papier. Om je hierbij te helpen, bieden wij bij HappyPrinting je briefhoofd drukwerk van hoge kwaliteit volgens jouw ontwerp.

Productie en ontwerp van briefpapier

Het ontwerp is een uiterst belangrijk onderdeel van hoe jouw briefpapier eruit zal zien. Maar voor we daaraan beginnen, laten we eens kijken wat de eerste stappen zijn die je moet nemen om te bestellen:

1. Kies jouw formaat - A4 of A5 - dat past bij jouw behoeften?

2. Kies het materiaal van de constructie;

3. Eenzijdig of tweezijdig afdrukken - de keuze is aan jou!

4. Beslis hoeveel je nodig hebt voor jouw bedrijf.

Nu komt het moment waar je moet nadenken over het ontwerp. Als je werkt met één van de populaire ontwerpsoftware zoals Canva of Adobe programma's, heb je waarschijnlijk al een ontwerp ontwikkeld. Het enige wat je hoeft te doen is het uploaden naar ons platform. Om er zeker van te zijn dat je de hoge kwaliteit krijgt die je verdient, controleer je van tevoren alle voorwaarden en eisen voor bestandsgrootte en resolutie.

Het maken van een voorontwerp is verre van een vereiste om briefpapier te bestellen bij HappyPrinting. Maak je zich geen zorgen als je er niet van tevoren over heeft nagedacht. Je kunt er altijd voor kiezen om één van onze professioneel ontwikkelde sjablonen te gebruiken en deze aan te passen aan jouw wensen. En als je een uniek ontwerp wilt, kunt je er zelf één maken in onze online editor.

Waarom zou je bestellen bij HappyPrinting?

HappyPrinting voorziet je van hoge kwaliteit full color briefpapier drukwerk in CMYK of zelfs Pantone kleuren. Om je deze service te kunnen bieden, werken wij met professionele apparaten die de hoge kwaliteit van het eindproduct garanderen.

De variatie aan papier die wij aanbieden garandeert het gebruik ervan op lange termijn. Je hoeft niet bang te zijn dat het papier geel wordt. Het zal zijn eigenschappen zo lang mogelijk behouden, zodat het probleemloos voor je werkt wanneer je communiceert met klanten en andere bedrijven.

Heb je dringend nieuwe merkbriefhoofden nodig? Bestel ze vandaag, en ontvang ze morgen. Je kunt gebruik maken van onze optie voor expreslevering en uw eindproduct slechts een dag na de bestelling ontvangen. Als je meer tijd hebt, gebruik dan onze gratis bezorgservice op een adres binnen 5 werkdagen na de bestelling.

Koop tegen een betaalbare prijs

HappyPrinting biedt je briefpapier tegen marktconforme prijzen. Dankzij onze concurrerende prijzen Kan je nog meer briefpapier voor jouw bedrijf krijgen, en het is volledig winstgevend! Werken met de editor van HappyPrinting is eenvoudig, en de resultaten zullen je nog meer naamsbekendheid en nog veel meer tevreden klanten opleveren!

   

 

5 Star Rating

Lieke den Boer

Ik heb hier onlangs kleding besteld voor het begin van mijn onderneming, en ik vind de kwaliteit van de kleding top! (...)

Bekijk

   

 

5 Star Rating

Katja Wang

Ik mocht met HappyPrinting zaken doen met een spoedklus! Ze reageerde snel en professioneel. Erg goed communicatie en (...)

Bekijk

   

 

5 Star Rating

Pim Dek

Echt een top bedrijf! Onze geboortekaartjes hier besteld, super goed geholpen door de klantenservice en de kaartjes waren toen ze nodig waren snel in huis!

Bekijk

 
100% happiness
100% Happiness
Printed locally
Lokaal gedrukt
Free delivery
Gratis bezorging
Personal service
Persoonlijke service