Placemats

Google Rating

1000 from €75.00 incl. BTW

incl. GRATIS LEVERING

Laat je placemats bedrukken met jouw eigen ontwerp, logo, of zelfs je menu. Vanaf het moment dat je gasten plaatsnemen tot het einde van hun diner kan deze ideale reclamedrager de aandacht trekken.

 

  • Gratis geleverd binnen 3 tot 5 werkdagen
  • Express levering mogelijk!
  • Enkelzijdige en dubbelzijdige placemats

 

START JE BESTELLING

formaatvoorbeeldwerktekening
A3 Liggend (297 x 420 mm) Bekijk work drawing source file

Wij ontvangen u bestanden als volgt:

  • Aanleveren met ingesloten fonts of de tekst in outlines.
  • Full color (4/0 - 4/4) bestanden altijd opmaken in CMYK.
  • Zonder transparanties, layers, overdruk en met afloop.
  • Beelden moeten een minimum resolutie van 300 DPI hebben.
  • Kaders worden na schriftelijk goedkeuring gedrukt.

Zie onze aanleverspecificaties voor meer uitleg over de aanlevering van uw drukbestanden. 

 

Maak je eigen placemat

- Op maat gemaakte placemats - Maak een uniek en gepersonaliseerd cadeau voor elke gelegenheid. De placemat kan worden ontworpen met de naam, initialen, datum of boodschap van de ontvanger naar keuze.

- Hoogwaardig materiaal van witte bankpost -Dit is een product van hoge kwaliteit dat op maat is gesneden en afgewerkt met een glanzende coating voor opvallende kleuren die lang mooi blijven.

- Glanzende afwerking voor opvallende kleuren -Elke placemat is gemaakt met een glanzende beschermlaag waardoor ze gemakkelijk schoon te maken zijn. De afwerking is glad om aan te raken, daardoor zou je een gemorste drankje meteen kunnen wegvegen zonder dat je de placemat beschadigd.

- Cadeau voor elke gelegenheid -Leuk voor verjaardagen, huisfeestjes en andere vieringen.

- Ontwerp zelf een placemat -Upload vandaag nog je eigen afbeelding en tekst en ontwerp je eigen placemat.

Placemats passen perfect bij jouw meubels

Voeg een vleugje persoonlijkheid toe aan jouw eetervaring met een op maat ontworpen placemat! Onze gepersonaliseerde placemat is bedrukt met inkten van de hoogste kwaliteit en is een unieke aanwinst voor jouw tafel.

Of je nu een speciale foto wilt laten zien of een grappige tekst wilt toevoegen, ons team kan alles bedrukken wat je maar wilt! Bovendien zijn onze placemats groter dan die van onze concurrenten, zodat je genoeg ruimte hebt om jouw creativiteit te tonen!

Maak jouw tafel extra bijzonder met een gepersonaliseerde placemat! Onze grote placemats zijn bedrukt met hoge kwaliteit enkelzijdig of dubbelzijdig full-color drukwerk. Daardoor zijn ze groter en beter dan andere placemats op de markt. De hoeveelheden zijn van 1.000 tot 10.000 te kiezen.

Klaar om te ontwerpen? Begin met het uploaden van jouw ontwerpbestanden. Zodra je het ontwerp hebt geüpload, voeg je jouw aanpassingen toe en kies je de opties die voor jou het beste werken. Daarna doen wij de rest - het professioneel afdrukken en verzenden van jouw bestelling. Jouw op maat gemaakte presentatiemappen zullen er fris, gepolijst en klaar om te pronken uitzien.

Waarom zou je bestellen bij HappyPrinting?

HappyPrinting voorziet je van hoge kwaliteit full color placemats drukwerk in CMYK of zelfs Pantone kleuren. Om je deze service te kunnen bieden, werken wij met professionele apparaten die de hoge kwaliteit van het eindproduct garanderen.

De variatie aan papier die wij aanbieden garandeert het gebruik ervan op lange termijn. Je hoeft niet bang te zijn dat het papier geel wordt. Het zal zijn eigenschappen zo lang mogelijk behouden, zodat het probleemloos voor je werkt wanneer je communiceert met klanten en andere bedrijven.

Heb je dringend nieuwe placemats nodig? Bestel ze vandaag, en ontvang ze morgen. Je kunt gebruik maken van onze optie voor expreslevering en jouw eindproduct slechts een dag na de bestelling ontvangen. Als je meer tijd hebt, gebruik dan onze gratis bezorgservice op een adres binnen 5 werkdagen na de bestelling.

Koop tegen een betaalbare prijs

HappyPrinting biedt je placemats tegen marktconforme prijzen. Dankzij onze goede prijzen Kan je nog meer presentatiemappen voor jouw bedrijf krijgen, en het is volledig winstgevend! Werken met de editor van HappyPrinting is eenvoudig, en de resultaten zullen je nog meer naamsbekendheid en nog veel meer tevreden klanten opleveren!

   

 

5 Star Rating

Lieke den Boer

Ik heb hier onlangs kleding besteld voor het begin van mijn onderneming, en ik vind de kwaliteit van de kleding top! (...)

Bekijk

   

 

5 Star Rating

Katja Wang

Ik mocht met HappyPrinting zaken doen met een spoedklus! Ze reageerde snel en professioneel. Erg goed communicatie en (...)

Bekijk

   

 

5 Star Rating

Pim Dek

Echt een top bedrijf! Onze geboortekaartjes hier besteld, super goed geholpen door de klantenservice en de kaartjes waren toen ze nodig waren snel in huis!

Bekijk

 
100% happiness
100% Happiness
Printed locally
Lokaal gedrukt
Free delivery
Gratis bezorging
Personal service
Persoonlijke service