Roll-up Banners

Google Rating

1 stuk voor €87.20 incl. BTW

incl. GRATIS LEVERING

Roll-up banners zijn een onmisbaar presentatiemiddel op een evenement, beurs of in de winkel als je écht wilt opvallen. Strak en praktisch, makkelijk mee te nemen en perfect voor regelmatig gebruik. Ontwerpen kan snel en eenvoudig in de online editor. Dus laat je roll-up banner drukken door HappyPrinting met jouw eigen design!

 

  • Gratis geleverd 1 tot 4 werkdagen
  • Diverse hoogkwalitatieve cassettes
  • Next-day levering mogelijk!

 

START YOUR ORDER

formaatvoorbeeldwerktekening
Small (85 x 200 cm) Show work drawing source file
Medium (110 x 200 cm) Show work drawing source file
Large (120 x 200 cm) Show work drawing source file

Wij ontvangen je bestanden graag als volgt:

  • Aanleveren met ingesloten fonts of de tekst in outlines
  • Full color (4/0) bestanden altijd opmaken in CMYK
  • De opmaak heeft 6cm marge nodig voor bevestiging in het oprolsysteem
  • Opmaak zonder transparanties, layers en overdruk en met afloop
  • Beelden moeten een minimale resolutie van 300 DPI hebben
  • Kaders worden na schriftelijk goedkeuring gedrukt

Zie onze aanleverspecificaties voor meer uitleg over de aanlevering van uw drukbestanden. 

 

Val op met roll-up banners

Kondig jouw aanwezigheid aan tijdens handelsbeurzen, conferenties, evenementen of boerenmarkten met meer met aangepaste intrekbare banners. Onze oprolbare banners worden voorgemonteerd geleverd met alles wat je nodig hebt - bannertribune, banner en hoes - in een assortiment van opties voor jouw behoeften en budget. Duurzaam en klaar voor herhaaldelijk, binnen of openluchtgebruik op lange termijn, zijn deze tekens een grote manier om jouw merk in bezige montages zoals kleinhandels, kuuroorden en meer opgemerkt te krijgen.

Diverse modellen, maten en materialen

Kies uit verschillende formaten Roller Banners, passend bij de locatie en ruimte. Of je nu kiest voor een variant met een breedte van 85 bij 200 cm, met behulp van het handige systeem en de draagtas kan jouw klant de banner gemakkelijk meenemen naar elk evenement.

Zet je roll-up banners makkelijk op

Een roll-up banner vormt de basis van jouw expositiemateriaal en is uiterst eenvoudig in gebruik. Je rolt de banner eenvoudig uit het systeem en je hebt meteen een grote display voor jouw beursstand. Roll-up banners zijn ook ideaal voor de aankleding van winkels en kantoren.

Tips en trucs

Voordat je aan de slag gaat met het maken van roll-up banners, is het goed om een aantal belangrijke tips onder de knie te krijgen. Het ontwerpen van een roll-up banner is immers heel anders dan het maken van een visitekaartje of flyer. Het formaat is bijvoorbeeld een stuk groter, waardoor je bij het maken van je roll-up banner ook aan andere dingen moet denken zoals de lettergrootte van je letters. Een roll-up banner bekijk je van een grotere afstand dan een flyer. Hou dus ongeveer 60 punten aan voor je lettergrootte en kies een mooi en leesbaar lettertype. Zet ook niet te veel tekst op je roll-up banner: mensen zien je boodschap waarschijnlijk in het voorbijgaan en hebben dan geen tijd om hele lappen tekst in zich op te nemen.

Maak roll-up banners in onze online editor

Het ontwerpen van jouw roll-up banners is heel eenvoudig in onze online ontwerptool. Laten we het proces stap voor stap doorlopen.

1. Stel uw product samen

2. Kies 'Online ontwerpen'

3. Begin met ontwerpen

Als je alles hebt gecontroleerd en helemaal tevreden bent met je Roller Banners ontwerp, kun je het indienen. Dit gaat heel gemakkelijk vanuit de online ontwerptool: klik op submit. De tool vraagt je nog een paar dingen te controleren en op het volgende scherm kan je jouw zelfontworpen roll-up banner toevoegen aan je winkelwagen. Na het plaatsen van jouw bestelling, maken wij de roll-up banner direct voor jou.

Waarom zou je bestellen bij HappyPrinting?

HappyPrinting voorziet je van hoge kwaliteit full colour roll-up banners drukken in CMYK of zelfs Pantone kleuren. Om je deze service te kunnen bieden, werken wij met professionele apparaten die de hoge kwaliteit van het eindproduct garanderen.

De variatie aan papier die wij aanbieden garandeert het gebruik ervan op lange termijn. Je hoeft niet bang te zijn dat het papier geel wordt. Het zal zijn eigenschappen zo lang mogelijk behouden, zodat het probleemloos voor je werkt wanneer je communiceert met klanten en andere bedrijven.

Heb je dringend nieuwe roll-up banners nodig? Bestel ze vandaag, en ontvang ze morgen. Je kunt gebruik maken van onze optie voor expreslevering en jouw eindproduct slechts een dag na de bestelling ontvangen. Als je meer tijd hebt, gebruik dan onze gratis bezorgservice op een adres binnen 5 werkdagen na de bestelling.

Koop tegen een betaalbare prijs

HappyPrinting biedt je roll-up banners tegen marktconforme prijzen. Dankzij onze concurrerende prijzen Kan je nog meer briefpapier voor jouw bedrijf krijgen, en het is volledig winstgevend! Werken met de editor van HappyPrinting is eenvoudig, en de resultaten zullen je nog meer naamsbekendheid en nog veel meer tevreden klanten opleveren!

   

 

5 Star Rating

Lieke den Boer

Ik heb hier onlangs kleding besteld voor het begin van mijn onderneming, en ik vind de kwaliteit van de kleding top! (...)

Bekijk

   

 

5 Star Rating

Katja Wang

Ik mocht met HappyPrinting zaken doen met een spoedklus! Ze reageerde snel en professioneel. Erg goed communicatie en (...)

Bekijk

   

 

5 Star Rating

Pim Dek

Echt een top bedrijf! Onze geboortekaartjes hier besteld, super goed geholpen door de klantenservice en de kaartjes waren toen ze nodig waren snel in huis!

Bekijk

 
100% happiness
100% Happiness
Printed locally
Lokaal gedrukt
Free delivery
Gratis bezorging
Personal service
Persoonlijke service