Presentatiemappen

Google Rating

500 vanaf €309.49 incl. BTW

incl. GRATIS LEVERING

Laat je presentatiemappen drukken met je eigen logo of ontwerp. Presenteer belangrijke papieren en brochures in een mooie map in je eigen huisstijl. Bij HappyPrinting kun je gemakkelijk en snel je presentatiemappen laten bedrukken.

 

  • Gratis geleverd binnen 2 tot 5 werkdagen
  • In 1 of 5 mm vulhoogte verkrijgbaar
  • Verpakt en gesealed in een stevige doos

 

START YOUR ORDER

formaatvoorbeeldwerktekening
1 mm Vulhoogte (490 x 349 mm) Bekijk work drawing source file
5 mm Vulhoogte (501 x 351 mm) Bekijk work drawing source file

Wij ontvangen u bestanden als volgt:

  • Zonder stansvormen of hulplijnen.
  • Aanleveren met ingesloten fonts of de tekst in outlines.
  • Full color (4/0 - 4/4) bestanden altijd opmaken in CMYK.
  • Gebruik Uncoated PMS kleuren in uw opmaak.
  • Zonder transparanties, layers, overdruk en met afloop.
  • Beelden moeten een minimum resolutie van 300 DPI hebben.

Zie onze aanleverspecificaties voor meer uitleg over de aanlevering van uw drukbestanden. 

 

Maak presentatiemappen met een professioneel uiterlijk

1. 2 maten beschikbaar

2. Levendige twee zijden full-color afdrukken

3. Jouw logo is met folie gestempeld op de voorzijde van de omslag

4. Laag bestelminimum met hoeveelheden van 10 tot 750 beschikbaar

Wil je indruk maken op klanten en werknemers met een professionele uitstraling? Kom voorbereid naar zakelijke bijeenkomsten, conferenties, evenementen en meer met op maat gemaakte presentatiemappen.

Deze hoogwaardige bedrukte mappen zijn handig om documenten in te organiseren of op te slaan, en duurzaam genoeg om in de post te doen. Ze worden geleverd in 2 verschillende formaten met een dikte van 1mm of 5mm.

Klaar om te ontwerpen? Begin met het uploaden van jouw ontwerpbestanden. Zodra je het ontwerp hebt geüpload, voeg je jouw aanpassingen toe en kies je de opties die voor jou het beste werken. Daarna doen wij de rest - het professioneel afdrukken en verzenden van jouw bestelling. Jouw op maat gemaakte presentatiemappen zullen er fris, gepolijst en klaar om te pronken uitzien.

Verbeter jouw bedrijfsimago met presentatiemappen

Gebruik presentatiemappen op maat om een professionele toets te geven aan elke zakelijke bijeenkomst. Papieren en uw visitekaartje worden netjes op hun plaats gehouden, zodat je georganiseerd en scherp blijft.

Bestel verschillende hoeveelheden, van 10 tot 750 afhankelijk van jouw behoeften. Je kunt ook grotere hoeveelheden bestellen als je dat wilt. De mappen kunnen worden gebruikt voor reisroutes voor groepen, cursusinformatie voor studenten en account- of bedrijfsinformatie.

Behalve helder wit natuurlijk papier, leveren en adviseren wij onze klanten ook andere houtvrij mat materiaal papier om te gebruiken. Houtvrij papier heeft de neiging om niet te vergelen na verloop van tijd. Het is ook helder, gaat langer mee en is beter te bewaren dan mechanisch pulp papier.

Waarom zou je bestellen bij HappyPrinting?

HappyPrinting voorziet je van hoge kwaliteit full color presentatiemappen drukwerk in CMYK of zelfs Pantone kleuren. Om je deze service te kunnen bieden, werken wij met professionele apparaten die de hoge kwaliteit van het eindproduct garanderen.

De variatie aan papier die wij aanbieden garandeert het gebruik ervan op lange termijn. Je hoeft niet bang te zijn dat het papier geel wordt. Het zal zijn eigenschappen zo lang mogelijk behouden, zodat het probleemloos voor je werkt wanneer je communiceert met klanten en andere bedrijven.

Heb je dringend nieuwe presentatiemappen nodig? Bestel ze vandaag, en ontvang ze morgen. Je kunt gebruik maken van onze optie voor expreslevering en jouw eindproduct slechts een dag na de bestelling ontvangen. Als je meer tijd hebt, gebruik dan onze gratis bezorgservice op een adres binnen 5 werkdagen na de bestelling.

Koop tegen een betaalbare prijs

HappyPrinting biedt je notitieblokken tegen marktconforme prijzen. Dankzij onze goede prijzen Kan je nog meer presentatiemappen voor jouw bedrijf krijgen, en het is volledig winstgevend! Werken met de editor van HappyPrinting is eenvoudig, en de resultaten zullen je nog meer naamsbekendheid en nog veel meer tevreden klanten opleveren!

   

 

5 Star Rating

Lieke den Boer

Ik heb hier onlangs kleding besteld voor het begin van mijn onderneming, en ik vind de kwaliteit van de kleding top! (...)

Bekijk

   

 

5 Star Rating

Katja Wang

Ik mocht met HappyPrinting zaken doen met een spoedklus! Ze reageerde snel en professioneel. Erg goed communicatie en (...)

Bekijk

   

 

5 Star Rating

Pim Dek

Echt een top bedrijf! Onze geboortekaartjes hier besteld, super goed geholpen door de klantenservice en de kaartjes waren toen ze nodig waren snel in huis!

Bekijk

 
100% happiness
100% Happiness
Printed locally
Lokaal gedrukt
Free delivery
Gratis bezorging
Personal service
Persoonlijke service