Posters

Google Rating

1 voor €19.90 incl. BTW

incl. GRATIS LEVERING

Laat je posters drukken met kleuren die er echt uitspringen. Ideaal voor muren, deuren, ramen en prikborden, outdoor en indoor. Upload je eigen ontwerp of ontwerp een poster met onze online editor. Kies één van de vele formaten: van klein tot groot, en selecteer het ultieme materiaal om jouw poster te doen stralen!

 

  • Gratis geleverd binnen 1 tot 3 werkdagen
  • Vanaf 1 stuks! Next-day levering mogelijk!
  • Verschillende papiersoorten

 

START YOUR ORDER

formaatvoorbeeldwerktekening
Abri (1185 x 1750 mm) Bekijk work drawing source file
A0 (840 x 1189 mm) Bekijk work drawing source file
A1 (594 x 840 mm) Bekijk work drawing source file
A2 (420 x 594 mm) Bekijk work drawing source file
A3 (297 x 420 mm) Bekijk work drawing source file
B0 (1000 x 1400 mm) Bekijk work drawing source file
B1 (700 x 1000 mm) Bekijk work drawing source file
B2 (500 x 700 mm) Bekijk work drawing source file

Wij ontvangen je bestanden graag als volgt:

  • Aanleveren met ingesloten fonts of de tekst in outlines
  • Full color (4/0) bestanden altijd opmaken in CMYK
  • Zonder transparanties, layers en overdruk en met afloop
  • Beelden moeten een minimale resolutie van 300 DPI hebben
  • Kaders worden na schriftelijk goedkeuring gedrukt
  • Zorg dat uw opmaak op een afstand leesbaar blijft 

Zie onze aanleverspecificaties voor meer uitleg over de aanlevering van uw drukbestanden. 

 

Posters afdrukken

Als je posters wilt maken voor reclame of informatieve doeleinden, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij HappyPrinting kun je affiches laten drukken die volledig aan jouw eisen voldoen. Hiermee trek je de aandacht van jouw publiek en maakt je met succes reclame voor jouw product of het evenement dat je organiseert. Je kiest uit verschillende formaten, en de inhoud en het ontwerp van de posters bepaalt je helemaal zelf.

Posters zijn een geweldige manier om jouw huis te decoreren door een element toe te voegen dat het interieur van de kamer compleet maakt. Je kunt een foto afdrukken die indruk op je heeft gemaakt, of een familiefoto - de mogelijkheden zijn eindeloos! De posters vormen een perfecte aanvulling op de lege muren en kunnen worden gecombineerd met het meubilair van elke kamer. Afhankelijk van hoe groot de vrije ruimte op de muur is, kun je één of een gemeenschappelijke compositie van meerdere posters plaatsen.

Verander ramen of muren met posters

HappyPrinting biedt je full-color poster drukwerk, waarbij je zelf de inhoud van de poster kunt samenstellen zonder onze site te verlaten. Bestellen gaat snel en eenvoudig in een paar stappen. Kies eerst welk formaat posters je wilt hebben. Je kunt kiezen tussen de standaardmaten voor dit soort drukwerk, aangezien deze geschikt zijn voor verschillende soorten doeleinden. Afhankelijk van het formaat dat je kiest, kun je specifieke voorkeuren voor de afwerking instellen, aangezien deze niet voor alle formaten beschikbaar zijn.

Geef vervolgens aan op welk materiaal moet worden gedrukt. Als je de posters buiten wilt ophangen, raden wij je aan de blauwe achterzijde te verkiezen boven de glanzende, omdat deze beter bestand is tegen invloeden van buitenaf. Vanwege hun doel kunnen posters alleen eenzijdig bedrukt worden. Geef aan hoeveel je wilt bestellen. In deze stap kan je zien wat de bijbehorende prijs is, en hoe meer je bestelt, hoe beter de prijs is die je krijgt.

De volgende stap bij het drukken van posters op maat is het toevoegen van de inhoud die je wilt afdrukken. Je kunt direct een voltooid bestand uploaden vanaf jouw computer of jouw eigen bestand maken via ons platform. Via dit platform kun je zelf ontwerpen of gebruik maken van enkele van onze kant-en-klare sjablonen die wij voor jouw gemak hebben gemaakt. Zodra je klaar bent krijgt je de mogelijkheid om jouw project te bekijken en kan je overgaan tot bestellen!

Hoe maak ik mijn eigen poster?

Om jouw eigen poster te maken, kiest je eerst jouw formaat en papierafwerking. Selecteer het aantal posters dat je wilt en welke verzendoptie je wilt. Bekijk ons assortiment van volledig aanpasbare sjablonen, inclusief opties voor specifieke evenementen en sectoren zoals de bouw, onroerend goed, enz. Als je je eigen ontwerp al klaar hebt, kun je dat uploaden met de knop Bestand uploaden. Zodra je klaar bent met het ontwerpen van uw perfecte poster, plaatst je jouw bestelling en zorgen wij voor de rest. Jouw posters zullen er verfijnd en professioneel uitzien en klaar zijn om te worden opgehangen.

Waarom zou je bestellen bij HappyPrinting?

HappyPrinting biedt je het afdrukken van posters aan, die u zowel voor reclamedoeleinden kunt gebruiken als voor het verfraaien en aanvullen van het interieur van jouw huis. Wij gebruiken hoogwaardige materialen en moderne machines om schone en duidelijke afdrukken te maken, met heldere kleuren die behouden blijven en niet vervagen na verloop van tijd.

Op onze site kan je zelf het ontwerp van de posters maken, zonder gebruik te hoeven maken van andere programma's. Alles gebeurt snel en gemakkelijk via ons speciaal ontwikkelde platform en de sjablonen die wij hebben gemaakt om het proces zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Koop tegen een betaalbare prijs

HappyPrinting biedt drukwerk van allerlei reclamemateriaal om de zichtbaarheid van jouw bedrijf te vergroten of om de diensten die je aanbiedt te promoten. Om jouw huis mooier en kleurrijker te maken. Naast de hoge kwaliteit van de afwerking van elk product, vind je bij ons betaalbare en voordelige prijzen om aan jouw budget te voldoen. De gratis levering op het adres is een toevoeging van onze kant, die jouw bestelling nog aangenamer zal maken!

   

 

5 Star Rating

Lieke den Boer

Ik heb hier onlangs kleding besteld voor het begin van mijn onderneming, en ik vind de kwaliteit van de kleding top! (...)

Bekijk

   

 

5 Star Rating

Katja Wang

Ik mocht met HappyPrinting zaken doen met een spoedklus! Ze reageerde snel en professioneel. Erg goed communicatie en (...)

Bekijk

   

 

5 Star Rating

Pim Dek

Echt een top bedrijf! Onze geboortekaartjes hier besteld, super goed geholpen door de klantenservice en de kaartjes waren toen ze nodig waren snel in huis!

Bekijk

 
100% happiness
100% Happiness
Printed locally
Lokaal gedrukt
Free delivery
Gratis bezorging
Personal service
Persoonlijke service