Sticker op Vel

Google Rating

100 pieces 50 x 50 from €44.75 incl. BTW

incl. GRATIS LEVERING

Onze sticker labels zijn bruikbaar voor zowel binnen als buiten. Perfect voor dozen, flesjes en nog veel meer. Zo hebben wij een brede assortiment met verschillende formaten en vormen, van vierkant en rond naar rechthoek en ovaal.

 

  • Gratis geleverd binnen 3 tot 5 werkdagen
  • Geschikt voor binnen en buiten
  • Veel verschillende soorten en maten
  • Stickers worden geleverd op vel

 

START JE BESTELLING

Wij ontvangen je bestanden graag als volgt:

  • Aanleveren met ingesloten fonts of de tekst in outlines
  • Full color (4/0) bestanden altijd opmaken in CMYK
  • Zonder transparanties, layers en overdruk en met afloop
  • Beelden moeten een minimum resolutie van 300 DPI hebben
  • Kaders worden na schriftelijk goedkeuring gedrukt

Zie onze aanleverspecificaties voor meer uitleg over de aanlevering van uw drukbestanden. 

 

Deel leuke sticker voor laptops, waterflessen en meer

Ben je op zoek naar een gemakkelijke manier om herinnerd te worden lang na uw laatste beurs, evenement of klantinteractie? Deel op maat gemaakte stickers uit waarop jouw bedrijfsnaam en/of logo op staat.

Wanneer jouw stickers arriveren, haal je ze van het vel af en plak ze waar je maar wilt. Je kan ze gebruiken om enveloppen, naamkaartjes, boodschappentassen, dozen en kratten te verzegelen.

Net als bij onze visitekaartjes en andere producten, is er een optie om stickers individueel te maken - dat betekent dat elke sticker of etiket in je bestelling verschillend kan zijn. Pas stickers aan met jouw logo, foto's of boodschap. Zo kan je iets maken voor elke gelegenheid.

Gebruik stickers zodat mensen weten wie je bent

Zet je eigen logo of merk op elke fles, doos of laptop. Stickers zijn een eenvoudige en betrouwbare manier om te laten zien wie je bent op elk product. Gebruik stickers om uzelf op goedkope en creatieve manieren te promoten. Wij hebben een selectie van verschillende materialen, vormen en maten zodat onze stickers op elk product of plaats kunnen passen!

Sjablonen en ontwerp van stickers

Kan je niet vinden waar je naar zoekt? Wordt creatief en ontwerp je stickers zelf! Met onze online editor kun je tekst en afbeeldingen toevoegen aan een groot aantal sjablonen van verschillende vormen en afmetingen. Wil je weten hoe?

It's easy. Just choose the shape you want - small and large, rectangular and round sticker templates. You can also change the design by uploading your own images. We will then print and deliver your custom stickers within 1 to 4 business days.

Hoe bestel je stickers in een paar stappen:

1. Kies eerst het sjabloon dat u verkiest voor uw stickers op maat.

2. Geef de afmetingen op.

3. Kies het soort papier - mat, glanzend, zonder laminaat.

4. Klik op de knoppen "bestand uploaden" om ons gebruiksvriendelijke bewerkingsplatform te openen.

5. Sla je werk op en kies het aantal dat je wilt afdrukken. Zet je product in de winkelmand en je bent klaar.

 

Waarom zou je stickers bestellen bij HappyPrinting

Onze stickers kunnen op gebogen oppervlakken worden geplakt. Ze hebben een matte of glanzende afwerking om ze te beschermen tegen krassen, scheuren en schuren, en de sterke kleefstof voorkomt afbladderen en loslaten. De stickers zijn afzonderlijk gesneden verkrijgbaar met een gemakkelijk verwijderbare achterkant.

Door de duidelijke bedrukking valt jouw ontwerp op en door het duurzame materiaal waarop ze gedrukt zijn, zijn ze geschikt om op papieren tassen, laptops, waterflessen en meer te plakken.

Met een minimum bestelhoeveelheid van slechts 10, kun je een nieuwe, gedurfde benadering van jouw merk uittesten - pas jouw sticker aan met evenement-specifieke informatie of seizoensgebonden activiteit zonder je zorgen te maken over onnodige kosten.

Plak geen stickers op vinyl, omdat het niet gemakkelijk van dit materiaal te verwijderen is.

Koop tegen een betaalbare prijs

Neem geen genoegen met goedkope stickers die moeilijk van de onderlegger af te halen zijn, vervagen en niet lang meegaan. Bestel jouw eersteklas gepersonaliseerde stickers voor een goede prijs bij HappyPrinting. Jouw tevredenheid is 100% gegarandeerd. Koop nu en ontvang gratis verzending binnen 1 tot 4 werkdagen. Als je op zoek bent naar stickers die gemakkelijk te verwijderen zijn, dan zijn de onze precies dat. Ze pellen snel af en zullen geen lelijke vlekken of lijmresten achterlaten.

 

   

 

5 Star Rating

Lieke den Boer

Ik heb hier onlangs kleding besteld voor het begin van mijn onderneming, en ik vind de kwaliteit van de kleding top! (...)

Bekijk

   

 

5 Star Rating

Katja Wang

Ik mocht met HappyPrinting zaken doen met een spoedklus! Ze reageerde snel en professioneel. Erg goed communicatie en (...)

Bekijk

   

 

5 Star Rating

Pim Dek

Echt een top bedrijf! Onze geboortekaartjes hier besteld, super goed geholpen door de klantenservice en de kaartjes waren toen ze nodig waren snel in huis!

Bekijk

 
100% happiness
100% Happiness
Printed locally
Lokaal gedrukt
Free delivery
Gratis bezorging
Personal service
Persoonlijke service