Notitieblokken

Google Rating

50 A5 vanaf €301.52 incl. BTW

incl. GRATIS LEVERING

Gepersonaliseerde notitieblokken. Ze zijn onmisbaar bij elke meeting! Bij elke gelegenheden komt jouw bedrijfslogo of ontwerp weer onder de aandacht. Notitieblokken bedrukken en ontwerpen voor je bedrijf, merk of organisatie kan snel en eenvoudig met onze online editor.

 

  • Gratis geleverd binnen 1 tot 6 werkdagen
  • Gepersonaliseerd dekblad
  • Keuze uit diverse binnenwerk diktes

 

START YOUR ORDER

formaatvoorbeeldwerktekening
A4 (210 x 297 mm) Bekijk work drawing source file
A5 (148 x 210 mm) Bekijk work drawing source file
A6 (105 x 148 mm) Bekijk work drawing source file
Square Small (98 x 98 mm) Bekijk work drawing source file

Wij ontvangen u bestanden als volgt:

  • Pagina's in lees volgorde aanleveren.
  • 1 bestand waarin alle pagina's niet als spread, maar los staan.
  • Zonder transparanties, layers, overdruk en met afloop.
  • Beelden moeten een minimum resolutie van 300 DPI hebben.
  • Kaders worden na schriftelijk goedkeuring gedrukt.

Zie onze aanleverspecificaties voor meer uitleg over de aanlevering van uw drukbestanden. 

 

Gebruik notitieblokken om te laten zien wie je bent terwijl je notities maakt

1. 3 verschillende maten om uit te kiezen

2. 25/50/100 vellen per onderlegger

3. Enkelzijdige bedrukking in full-color of Pantone PMS kleuren

4. Gratis levering

Op zoek naar een gemakkelijke en onverwachte manier om jouw persoonlijke of professionele merk op te bouwen? Overweeg dan om onze personaliseerbare notitieblokken aan te schaafen. Ze kunnen vertrouwen en professionaliteit uitstralen tijdens vergaderingen met klanten - of zelfs gewoon een leuk tintje geven aan je dagelijkse bezigheden.

Klaar om te ontwerpen? Begin met het uploaden van je aanpasbare ontwerpbestanden. Zodra je het ontwerp hebt geüpload, maak je het helemaal van jou door persoonlijke accenten toe te voegen en de opties te kiezen die voor jou het beste werken. Daarna zorgen wij voor de rest. Je gepersonaliseerde notitieblokken zullen er fris en gepolijst uitzien.

Maak je eigen notitieblokken

Hou je naam of de naam van een bedrijf in de gedachten van klanten met notitieblokken van HappyPrinting! Gepersonaliseerde notitieblokken zijn een geweldig artikel om je georganiseerd en stijlvol te houden! Een nieuwe set van stijlvolle gepersonaliseerde notitieblokken zal zeker een geweldig cadeau zijn voor Moederdag, Vaderdag, housewarming, verjaardagen en meer.

notitieblokken zijn zowel praktisch als nuttig. Ze zijn altijd een leuk geschenk voor iedereen op jouw lijst. We bieden ook notitieblokken in verschillende formaten en met verschillende pagina's, ideaal om je to-do's bij te houden. Gepersonaliseerde notitieblokken zijn een indrukwekkend, nuttig, betaalbaar en attente geschenk waar iedereen het hele jaar door met plezier gebruik van zal maken. Dien jouw eigen notitieblok ontwerp in of gebruik onze online editor om jouw eigen notitieblokken te maken - geen ontwerp vaardigheden of software nodig.

Why order from HappyPrinting

HappyPrinting voorziet je van hoge kwaliteit full color notitieblokken drukwerk in CMYK of zelfs Pantone kleuren. Om je deze service te kunnen bieden, werken wij met professionele apparaten die de hoge kwaliteit van het eindproduct garanderen.

De variatie aan papier die wij aanbieden garandeert het gebruik ervan op lange termijn. Je hoeft niet bang te zijn dat het papier geel wordt. Het zal zijn eigenschappen zo lang mogelijk behouden, zodat het probleemloos voor je werkt wanneer je communiceert met klanten en andere bedrijven.

Heb je dringend nieuwe notitieblokken nodig? Bestel ze vandaag, en ontvang ze morgen. Je kunt gebruik maken van onze optie voor expreslevering en jouw eindproduct slechts een dag na de bestelling ontvangen. Als je meer tijd hebt, gebruik dan onze gratis bezorgservice op een adres binnen 5 werkdagen na de bestelling.

Koop tegen een betaalbare prijs

HappyPrinting biedt je notitieblokken tegen marktconforme prijzen. Dankzij onze goede prijzen Kan je nog meer notitieblokken voor jouw bedrijf krijgen, en het is volledig winstgevend! Werken met de editor van HappyPrinting is eenvoudig, en de resultaten zullen je nog meer naamsbekendheid en nog veel meer tevreden klanten opleveren!

   

 

5 Star Rating

Lieke den Boer

Ik heb hier onlangs kleding besteld voor het begin van mijn onderneming, en ik vind de kwaliteit van de kleding top! (...)

Bekijk

   

 

5 Star Rating

Katja Wang

Ik mocht met HappyPrinting zaken doen met een spoedklus! Ze reageerde snel en professioneel. Erg goed communicatie en (...)

Bekijk

   

 

5 Star Rating

Pim Dek

Echt een top bedrijf! Onze geboortekaartjes hier besteld, super goed geholpen door de klantenservice en de kaartjes waren toen ze nodig waren snel in huis!

Bekijk

 
100% happiness
100% Happiness
Printed locally
Lokaal gedrukt
Free delivery
Gratis bezorging
Personal service
Persoonlijke service