Foto op Canvas

✓ Gratis geleverd binnen 2 werkdagen
✓ Inclusief gratis ophang set
✓ Maak binnen enkele minuten een canvas

googlerating  klanttevredenheid

 

Creëer een eigen galerie thuis met onze foto's op canvas! Gepersonaliseerde prints op canvas zijn een geweldige manier om al je favoriete herinneringen in stijl weer te geven. Foto's afdrukken op canvas is makkelijk met het gebruik van onze online editor.

Select orientation

Liggend Staand Vierkant

Extra wensen? Vraag een offerte aan

 

Canvas

Foto op canvas

Wij drukken jouw foto op canvas haarscherp af en met super briljante kleuren. Ons canvas is van een zeer zorgvuldig gekozen kwaliteit. Onze frames zijn gemaakt van duurzaam hout en maar liefst 3 cm dik! Alle gebruikte materialen en inkten zijn milieuvriendelijk en onze doeken worden altijd binnen 4 werkdagen geleverd.

✓ Altijd een gratis ophangsysteem
✓ Jouw canvas foto hangt altijd strak en recht tegen de muur
✓ Canvas en houten frame zijn duurzaam geproduceerd (FSC)

Combineer je beste foto's in een collage

Kies uit een reeks collagesjablonen om meerdere foto's op je gepersonaliseerde canvas te laten zien. Perfect voor het maken van thematische kunstwerken voor speciale gelegenheden. Upload je foto’s en kies een collegesjabloon in de online design editor.

Het perfecte cadeau

Op maat gemaakte canvas afdrukken zorgen voor unieke geschenken. Eenvoudig te personaliseren, u kunt foto's, afbeeldingen en tekst toevoegen.

   

 

5 Star Rating

Julie Vargo

Professioneel en efficient!

Bekijk

   

 

5 Star Rating

Laurita GE

Ik had visitekaartjes besteld en I loved it. Prachtige kaartjes en ze waren er eerder dan ik had verwacht. Ik beveel ze aan, zonder enige twijfel!

Bekijk

   

 

5 Star Rating

Lucas Brailsford

I'm blown away by the customer service and Happy Printing. The team was extremely attentive and worked hard to make my custom business cards. They messaged back and forth...

Bekijk

 
100% happiness
100% Happiness
Printed locally
Lokaal gedrukt
Free delivery
Gratis bezorging
Personal service
Persoonlijke service