Foto op Plexiglas

Google Rating

20 x 20 vanaf €43.89 incl. BTW

incl. GRATIS LEVERING

Breng je foto's tot nieuwe dieptes met het afdrukken van een foto op plexiglas! Met diverse groottes zorgt een foto op plexiglas voor de perfecte wow-factor voor je huis of kantoor. Daar maak je indruk mee!

 

  • Gratis levering
  • Scherpe, diepe en heldere kleuren
  • Keuze uit verschillende bevestigingsmaterialen

 

START JE BESTELLING

 

foto's op plexiglas, een highlight voor in huis

Wij drukken jouw foto's met haarscherpe precisie en met super heldere kleuren af op plexiglas. Met ons drukproces bereiken wij de beste kleurnuances en de beste resoluties. Ons plexiglas zorgt ervoor dat zowel intense kleuren als de zachte gradiënten vakkundig worden weergegeven. Het gepolijste oppervlak verbetert de scherptediepte en het detail van de afgedrukte foto. Dankzij onze onzichtbare ophangsystemen lijkt het alsof het plexiglas zweeft op je muur.

Realistische foto's op plexiglas

  • 3mm dikke plexiglasplaat
  • Fotorealistische afdrukken
  • Stralende verschijning vanuit elke hoek
  • Beschermd tegen de effecten van licht en water
  • Moderne precisiesnede met opgepoetste randen

Hoogwaardige en professionele uitstraling

Afdrukken op perspexglas maken indruk dank`ij hun grote scherptediepte. Daardoor krijgt het product een zeer hoogwaardige en professionele uitstraling krijgt. Het glanzende perspexglas zorgt ervoor dat de afbeelding vanuit elke hoek zit te stralen. Een foto op perspexglas ziet eruit als een expositie in een kunstgalerie, waardoor elke ruimte een opmerkelijke, hoogwaardige esthetiek krijgt.

Onzichtbare ophangsysteem

Jouw foto op perspex past perfect in elke ruimte. Het randloze ontwerp geeft uw motieven nog meer ruimte en plaatst ze perfect in scène. Versterk dit effect met onze ophangsets. De ophanging wordt door jouw foto verborgen en blijft op enige afstand van de muur. Zo lijkt het alsof jouw muur een galerij is.

Why order perspex print from HappyPrinting?

HappyPrinting offers high quality full colour printing. The materials, products and inks we work with are specially selected to create a product that can be used by its recipient for years to come. Also, all our products are printed and created in the United Kingdom. In this way we try to reduce harmful emissions coming from production processes and transport to a minimum.

Foto's op plexiglas zijn de beste geschenken voor vrienden en familie

Plexiglas afdrukkingen zijn uitstekende geschenken om te delen met dierbaren. Of je nu hun verjaardag, de feestdagen, of een andere speciale gelegenheid viert, een collectie plexiglas foto's is het perfecte cadeau-idee. Een op maat gemaakte foto op plexiglas geeft jouw ontvanger de mogelijkheid om zijn of haar de mogelijkheid om hun muren te versieren zonder enige verplichting. Voor meer fotocadeaus die jouw favoriete fotoafdrukken laten zien, kan je fototegels ontwerpen, of de mooiste fotomagneten maken voor uw geliefden. Ze zullen die nog jarenlang zullen koesteren.

 

   

 

5 Star Rating

Lieke den Boer

Ik heb hier onlangs kleding besteld voor het begin van mijn onderneming, en ik vind de kwaliteit van de kleding top! (...)

Bekijk

   

 

5 Star Rating

Katja Wang

Ik mocht met HappyPrinting zaken doen met een spoedklus! Ze reageerde snel en professioneel. Erg goed communicatie en (...)

Bekijk

   

 

5 Star Rating

Pim Dek

Echt een top bedrijf! Onze geboortekaartjes hier besteld, super goed geholpen door de klantenservice en de kaartjes waren toen ze nodig waren snel in huis!

Bekijk

 
100% happiness
100% Happiness
Printed locally
Lokaal gedrukt
Free delivery
Gratis bezorging
Personal service
Persoonlijke service