We zoeken…

Een Stagiair Visual Design.

 

 

Functieomschrijving

Happyprinting is een Nederlands en snel groeiend internationaal opererend bedrijf, momenteel actief in negen landen in drie werelddelen: Japan, Korea, Filipijnen, Ierland, Noorwegen, Bulgarije, Australië, Nieuw Zeeland en Nederland.

We zijn een startup en zeggen van onszelf dat we de Uber / Airbnb zijn voor de drukwereld. Happyprinting is een wereldwijd online printing platform gebaseerd op één merk en één technologie, we bieden een platform waarbij we vraag en aanbod van drukwerk aan elkaar knopen. Omdat wij lokaal produceren, is er minder transport nodig, en dragen daarbij bij aan een lager carbon-footprint van drukwerk. Geen drukwerk meer in vliegtuigen.

HappyPrinting wordt in een franchise formule aangeboden aan drukkers wereldwijd, waarbij alle kennis wordt gedeeld. We all share, we all benefit. 

We zijn met spoed op zoek naar vormgevers die de internationale marketing van Happyprinting kunnen ondersteunen. Gevoel voor design, creatief, handig met de Adobe tekenpakketten, ervaring met digitale en sociale media en bij voorkeur ook conceptmatig kunnen denken, dus leuke acties kunnen bedenken die we in het buitenland en in Nederland kunnen doen. Verder is het een voordeel alsje ervaring hebt met het ontwikkelen van dynamische uitingen.

Belangrijk is ook dat de student gepassioneerd, gedreven is en vrolijk, want we zijn niet voor niets Happyprinting.

Wat bieden wij? Een ontzettend mooie ervaring in een internationale e-commerce omgeving, in een sector die explosief groeit.

We zitten in een mooi en gezellig kantoor, met leuke collega's en goede lunches, in Utrecht, naast de Werkspoorkatedraal. HappyPrinting groeit snel, en wanneer er een klik is, is er ook een kans op een vaste aanstelling.

Functie-eisen

  • Voor de stageplek volg je een HBO opleiding in de richting van Media / Communicatie / Grafisch Vormgeven;
  • Je bent voor minimaal 4 maanden beschikbaar vanaf januari/februari 2020;
  • Uiteraard hebben Illustrator, Photoshop en InDesign geen geheimen meer voor jou;
  • Je bent creatief, kan ‘out-of-the-box’ denken;
  • Je weet binnen de lijnen van een bestaande huisstijl of licentie te werken;
  • Je bent proactief, flexibel en kan nauwkeurig werken;
  • Natuurlijk heb je een gezond gevoel voor humor;
  • Je weet onze klantbehoeften en trends te combineren tot unieke producten; 
  • Helder in woord en beeld;

Geïnteresseerd? Stuur een e-mail met je portfolio naar mattijs@happyprinting.nl