Stage Webshop Management

Zie hier andere facatures...

Webshop Management Stage bij HappyPrinting in Utrecht

Webshop Management

 

Taakomschrijving

Wij zoeken iemand voor een Webshop Manager stage, die ons gaat helpen om onze webshops, van Europa tot Azie, van Noord- en Zuid-Amerika tot Australië, uit te breiden met mooie nieuwe producten, om de bestaande producten er 'even more awesome' op te zetten, de SEO teksten goed te zetten zodat we goede rankings krijgen op Google, prijzen van de producten bij te houden, ... kortom, die ons helpt om onze webshops te managen, samen met ons en onze Country Partners.

Je wordt onderdeel van ons team in Urecht en zult samenwerken met al onze partners worldwide. Ook zul je deel worden van de projecten die er lopen om de webshops van de nieuwe landen live te zetten. Voor onze Nederlandse webshop zul je ook wat ervaring opdoen met Order management, Customer Service en Sourcing.

Deze stage geeft je een mooi breed beeld van wat er allemaal speelt bij Webshop Management en 'what keeps them ticking'.


HappyPrinting

HappyPrinting is een internationale online printing franchise met webshops over de hele wereld. Via HappyPrinting kunnen klanten in verschillende landen foto producten, foto cadeaus, gepersonaliseerde kleding, zakelijk en privé drukwerk, groot formaat reclame en promotionele artikelen bestellen. HappyPrinting bedient zowel zakelijke klanten als consumenten. 

Wij bieden onze webshops, ons technisch platform en ons merk via een franchise formule aan aan print en drukwerk partners wereldwijd, op een exclusieve basis, dus één partner per land.
 
Door onze specialisatie in de printing wereld, hebben wij ontzettend veel kennis op dit gebied en kunnen wij onze partners de best mogelijke service verlenen op het gebied van online printing, d.w.z. de verkoop van geprinte en gepersonaliseerde producten via internet.
 
Als service richting drukkers, onderscheidt HappyPrinting zich van software leveranciers, doordat wij naast de webshop, ook de branding en de marketing leveren. In de markt onderscheiden de HappyPrinting webshops zich door zeer innovatieve producten, een zeer gebruikersvriendelijke User Interface en een hoog service niveau. We geven een 100% happiness garantie! 
 
HappyPrinting is gestart in 2018 en is nu actief in meer dan veertien landen, waaronder Duitsland, Spanje, Japan, Filipijnen, Australië, Bulgarije, UK, US en Mexico. 
 
Het is onze visie en ambitie om zo snel mogelijk een zo groot mogelijk wereldwijd netwerk te creëren van printers, die gebruik maken van één merk, één platform en hun eigen lokale print capaciteit. Hiermee kunnen we onze lokale eind-klanten optimaal bedienen en de best mogelijke en meest eenvoudig online print ervaring aanbieden.
 
Hiermee kunnen we ook in de toekomst multinationals de service verlenen om overnight, met consistente kwaliteit, producten in landen over de hele wereld te leveren zonder hoge transportkosten. Daarmee stimuleren we lokaal ondernemerschap en verlagen we de carbon-footprint van print, doordat er minder drukwerk wordt getransporteerd, maar juist lokaal wordt geproduceerd.  
 
Meer info over HappyPrinting is te vinden op onze franchise website: https://www.happyprinting.net
 
Een voorbeeld van één van onze webshops, is onze Spaanse webshop: https://www.happyprinting.es
(click op het vlaggetje rechtsbovenin om andere webshops te zien)
 
En nog meer info over ons staat op Sprout: https://www.sprout.nl/
 
 
Werkzaamheden
 
  • Product Management - Producten toevoegen & bijhouden in al onze webshops
  • Price Management - Prijzen bepalen & aanpassen en hier is ervaring met Excel/G-Sheets een pre
  • Werken met al onze partners - Niet bang om 'Internationaal' te communiceren (Engels is een must!)
  • SEO optimalisatie - Zetten & bijwereken van SEO teksten van de webshops
  • Webshop Deployment - Meewerken om nieuwe webshops op te zetten
  • Order Management - Afhandelen van de Orders in onze Nederlandse webshop
  • ...
 
Meer weten?
 
Neem contact op met Jean-Pierre Meijer | E-mail: jean-pierre@happyprinting.nl | Mobiel: +31-6-49647725