Nieuws

Happyprinting in het nieuws. Blijf bij met wat er allemaal gebeurt bij Happyprinting, de Happyprinting Global Franchise en in de print-industrie.

Persberichten

11 december 2018 - Happyprinting start in Zuid Korea

PERSBERICHT

Utrecht, 11 december 2018

Happyprinting start in Zuid Korea

Happyprinting heeft een overeenkomst getekend met Yon Art Printing in Seoul voor de lancering van het merk Happyprinting en de webshop in Zuid Korea. Korea is een zeer innovatieve markt met een hoge internetpenetratie. In Korea is de transitie van het bestellen van drukwerk via internet op dit moment aan het gebeuren. Dit biedt voor beide bedrijven geweldige kansen.

"We zijn zeer verheugd om samen te werken met Yon Art Printing om het merk Happyprinting en de webshop in Korea te lanceren, een markt die wereldwijd in print-volume in de top tien staat.", Aldus mede-oprichter en COO van Happyprinting, Jean-Pierre Meijer.

Happyprinting is een turn-key oplossing voor print service providers die maximaal gebruik willen maken van wat het internet biedt. "Happyprinting heeft een state-of-the-art online print platform gecreëerd, inclusief branding en marketing, wat hen uniek maakt en ons in staat stelt om snel een online drukkerij in Korea te kunnen starten.", aldus K.S. Kim, COO van Yon Art Printing.

 

De heer K.S. Kim, COO van Yon Art Printing, met het getekende Happyprinting franchise-contract

 

OVER HAPPYPRINTING

Happyprinting is de eerste wereldwijde franchise-formule in de online printing sector. Drukkerijen over de hele wereld kunnen deze online oplossing gebruiken in combinatie met het volledige merk en marketingpakket van Happyprinting, om daarmee tegen lage kosten en met een laag risico de stap naar online printing te maken.

Met deze kant-en-klare bedrijfsoplossing wil Happyprinting snel groeien en het merk lanceren in vele landen over de hele wereld.

Happyprinting is opgericht door Sven Rusticus, voormalig COO van Drukwerkdeal, en Jean-Pierre Meijer, voormalig Global IT Director bij Dow Chemical.

Meer informatie over het franchise-aanbod is te vinden op:

www.happyprinting.com/franchise

 

OVER YON ART PRINTING

Yon Art Printing biedt een breed scala aan print services. Het bedrijf houdt zich bezig met het produceren van museumcatalogi, commerciële kalenders, luxe editie van boeken, gallerij-boeken, reproductie van kunstwerken en dagboeken.

Yon Art Printing bedient verschillende klanten, zoals fotografen, grafisch ontwerpers, redacteuren, schilders en grote nationale bedrijven. Het bedrijf werd opgericht in 1983 en is gevestigd in Paju-si, Zuid Korea met kunstgalerijen in Seoul.

Meer informatie over Yon Art Printing is te vinden op:

http://yon-art.com

 

EINDE PERSBERICHT

 

Noot voor de redactie:          

Voor meer informatie en beeldmateriaal kunt u contact opnemen met Sven Rusticus, CEO Happyprinting:

sven@happyprinting.nl

020 - 8943210

06 - 21864325

www.happyprinting.nl

Nijverheidsweg 16a

3534 AM Utrecht

 

 

27 november 2018 - Happyprinting lanceert online printing franchise formule

PERSBERICHT

Utrecht, 27 november 2018

Happyprinting lanceert online printing franchise formule

Happyprinting lanceert de eerste wereldwijde franchise formule in de online printing sector. Buitenlandse drukkerijen kunnen gebruik maken van het in Nederland ontwikkelde online printing platform, in combinatie met het volledige Happyprinting marketing pakket.

“We hebben een modern online printing platform gebouwd, inclusief een sterk merk. We gebruiken de laatste marketing automatiseringstools om het merk onder de aandacht te houden. Onze turn-key oplossing delen we nu via de cloud met print partners wereldwijd. Door onze agile ingerichte werkprocessen zijn we bovendien in staat om snel ons platform te verbeteren en internationaal uit te rollen. Hiermee worden enorme schaalvoordelen behaald.”, aldus CEO Sven Rusticus.

Met deze formule wil Happyprinting snel groeien en overal ter wereld het merk lanceren. Wij bieden per land exclusieve franchise contracten, waarmee we met één partner een volledig land kunnen bedienen. Happyprinting gebruikt de capaciteit van bestaande lokale printers en gaat zelf niet drukken.

“Het is onze visie om een wereldwijd netwerk te bouwen van Happyprinting partners. We benaderen hiervoor buitenlandse print service providers met zowel digitale print als offset capaciteit. Door onze relatie met HP en de HP Indigo branchevereniging Dscoop, hebben we een brede toegang tot print service providers wereldwijd.”, volgens Rusticus.

Het voordeel voor buitenlandse partners is dat zij tegen lage kosten kunnen profiteren van de snelle groei van online printing in hun land. De transitie van traditioneel naar online printing, die wij in Nederland hebben gezien, is in vele landen nog bezig of moet zelfs nog beginnen.

Wij bieden daarom een oplossing waarbij drukkers snel, tegen lage kosten online kunnen zijn en kunnen profiteren van het Happyprinting merk en de Happyprinting marketingkennis.

 

Duurzaam door lokaal te drukken

In tegenstelling tot sommige grote internationaal opererende online printers, drukt Happyprinting haar opdrachten juist lokaal, dicht bij de eindgebruiker. In plaats van in één land te laten drukken en dan per vliegtuig of over de weg te transporteren, produceert Happyprinting in ieder land waar het actief is, lokaal. Zo werkt Happyprinting aan de verduurzaming van print.

“We hebben het franchise concept gepresenteerd en getest op Dscoop in Korea en in Wenen. De reacties zijn overweldigend en heeft ertoe geleid dat we nu in gesprek zijn met drukkers in elf landen: Frankrijk, Italië, Spanje, Ierland, Letland, Hongarije, Roemenië, Griekenland en zelfs in Zuid-Korea, Australië en Nieuw Zeeland is men enthousiast.“, aldus COO Jean-Pierre Meijer. “We verwachten begin 2019 de eerste landen live te zetten en dan gaan we door met onze groei.”

 

OVER HAPPYPRINTING

Happyprinting is de in 2017 in Nederland gestarte online drukkerij. Happyprinting onderscheidt zich door persoonlijke service, gemak en innovatie. Het is onze missie om print ervaringen te creëren die onze klanten, leveranciers, partners en werknemers elke dag happy maken. We print, you smile!

Happyprinting is opgericht door Sven Rusticus, voormalig COO van Drukwerkdeal, en Jean-Pierre Meijer, voormalig Global IT Director bij Dow Chemical.

Meer informatie over de franchiseformule kan gevonden worden op:

www.happyprinting.com/franchise

 

EINDE PERSBERICHT

 

Noot voor de redactie:          

Voor meer informatie en beeldmateriaal kunt u contact opnemen met Sven Rusticus, CEO Happyprinting:

sven@happyprinting.nl

020 - 8943210

06 - 21864325

www.happyprinting.nl

Nijverheidsweg 16a

3534 AM Utrecht

 

 

14 september 2017 - Online printer Happyprinting gelanceerd

PERSBERICHT

Utrecht, 14 september 2017

Online printer Happyprinting, met focus op persoonlijke service, ontzorgen en innovatie, gelanceerd

Happyprinting is een nieuw drukwerk- en printplatform voor zakelijke gebruikers. Happyprinting onderscheidt zich door persoonlijke service, ontzorgen en innovatie. “Het is onze missie dat iedereen happy van ons wordt: klanten, leveranciers, koeriers en wij zelf. We print, you smile.”

Happyprinting is opgericht door Sven Rusticus, voormalig COO van Drukwerkdeal en oprichter van Icemedia, samen met Jean-Pierre Meijer, voormalig Global IT Director bij Dow Chemicals. Nicky Drijvers, voormalig Drukwerkdeal, is aangetrokken als Commercieel Manager.

 

Onze droom

“Het is onze droom om een internationaal drukwerk- en printplatform te bouwen dat zich onderscheidt op het gebied van service en innovatie”. Drukwerk is een emotioneel en complex product, dat veel aandacht nodig heeft. Happyprinting biedt daarom maatwerk en persoonlijk contact met haar medewerkers. Klanten krijgen vaste contactpersonen met de laatste kennis van wat er zich afspeelt in drukwerk, print en signing. “We gaan bij onze klanten langs om elkaar goed en persoonlijk te leren kennen”. Daarnaast biedt Happyprinting een intuïtieve, frisse en mobiel-vriendelijke website waar je in weinig clicks al je drukwerk en print kunt bestellen.

 

Branded Packaging

Hoge persoonlijke service als onderscheidend element. Bij Happyprinting kun je altijd contact opnemen voor de meest ingewikkelde vragen. “We regelen het voor je. Wij drukken alles, van visitekaartjes tot vlaggen, van tickets tot trampoline. We heten niet voor niets Happyprinting en gaan door totdat jij helemaal tevreden bent”, aldus Rusticus.

Een voorbeeld van Happyprinting’s innovatie is Branded Packaging. Bedrijven die regelmatig drukwerk bestellen voor derden, zoals franchiseorganisaties, reclamebureaus, copyshops, printmanagementbureaus en resellers biedt Happyprinting de mogelijkheid om de verpakkingen te voorzien van hun eigen merkuiting. Happyprinting geeft zo een merkbeleving van haar klanten aan hun klanten. “We zijn het enige platform die deze innovatie aanbiedt”, aldus Drijvers. 

Een andere innovatie is de Happyprinting BrandPortal, een portal waarmee het zeer eenvoudig is om de opmaak van drukwerk en sign via slimme editors te automatiseren, huisstijlen te waarborgen en daarmee de merkidentiteit te versterken. Producten die vaak worden besteld worden opgeslagen en gekoppeld aan een basisopmaak in de BrandPortal.

 

Duurzaam en lokaal

Happyprinting streeft er naar om het grootste printplatform te zijn zonder enige drukpers. “Wij gaan geen machines aanschaffen, er zijn er immers voldoende in de wereld. Onze focus ligt op onze service, ons technische platform en uiteraard scherpe prijzen. Met dit platform zijn we in staat om innovatieve diensten te bieden en efficiënt het aanbod van de drukkers en printers in de markten waar we actief zijn, te koppelen aan de vraag van onze klanten.”  

Happyprinting produceert dicht bij de klant, waardoor transportkosten laag en levertijden kort zijn. “Wij creëren hiermee een breed netwerk van drukkerijen en kunnen zo onze klanten lokaal bedienen. Wij werken samen met gecertificeerde partners in lokale markten en streven ernaar om het meest duurzame drukwerkplatform te zijn.” aldus Meijer.

 

Internationale rollout

Happyprinting heeft investeerders aangetrokken die geloven in de missie en internationale kansen. Eén van de voorwaarden van de investeerders was dat de domeinnamen van de grootste economieën in het bezit zouden zijn van de onderneming. “Dat is ons gelukt. We hebben meer dan twintig domeinnamen kunnen aankopen waaronder die van de Verenigde Staten, China, India en Brazilië. In het huidige tijdperk is dit cruciaal”, aldus Rusticus.

Het technische platform wordt geleid door Meijer. Happyprinting maakt gebruik van cloud technologieën, saas-services en zogenaamde cookbooks voor de rollout in een land, zowel voor het platform als ook de business processen. “We zijn hierdoor zeer schaalbaar en kunnen snel uitrollen in meerdere landen tegelijkertijd”, aldus Meijer. De eerste contacten met buitenlandse partners in de Verenigde Staten en het Zuid-Oost Azië zijn al gelegd. “We hebben eerst het platform in onze thuismarkt neergezet en gaan nu opschalen”, aldus Meijer.

 

De drukwerkmarkt

De online drukwerkmarkt groeit en is continu in beweging. De totale markt wordt geschat op $898 miljard (bron: Statistica) en is daarmee groter dan de muziekindustrie. De sector kenmerkt zich door overcapaciteit. Bovendien zijn er nog vele kansen voor automatisering en proces-stroomlijning via internet. Happyprinting speelt hierop in door een innovatief platform te ontwikkelen dat snel en eenvoudig internationaal uitgerold kan worden.

 

De website van Happyprinting is te zien op: www.happyprinting.nl

 

EINDE PERSBERICHT

 

Noot voor de redactie:          

Voor meer informatie en beeldmateriaal kunt u contact opnemen met Sven Rusticus, CEO Happyprinting:

sven@happyprinting.nl

020 - 8943210

06 - 21864325

www.happyprinting.nl

Nijverheidsweg 16a

3534 AM Utrecht

 

 

Newsletters

 


Bestel je kerstkaarten. Het kan nog ...


Ontdek de service van jouw persoonlijke Account Manager!


Bij Happyprinting respecteren we jouw privacy!


Gratis template voor jouw standaard drukwerk


Happy 2018 van Happyprinting!


Kerstkaarten of Visitekaartjes, altijd tegen de beste prijs!


Nu de voordeligste posters bij Happyprinting - We print, you smile


Happyprinting helpt je om 2018 goed te beginnen


Happyprinting gaat verder met persoonlijke service en innovatie