Stage Online Marketing

Online Marketing bij HappyPrinting in Utrecht

 

Branded Packaging

 

Taakomschrijving

Wij zoeken een online marketing stagiair(e), die ons helpt om ons merk internationaal uit te rollen, van Europa tot Azie, van Noord- en Zuid-Amerika tot Australië.

Je werkt samen met designers aan het creëren van nieuwe content voor verschillende landen. Je richt in verschillende landen de digitale media kanalen in en drukt op de knop om campagnes te starten. Na de stage ben je een internationale guru op het gebied van digitale marketing, social marketing, email marketing, SEA, SEO en analytics.


HappyPrinting

HappyPrinting is een internationaal online printing platform. Via HappyPrinting kunnen klanten in verschillende landen foto producten, foto cadeaus, gepersonaliseerde kleding, zakelijk en privé drukwerk, groot formaat reclame en promotionele artikelen bestellen. 

HappyPrinting bedient zowel zakelijke klanten als consumenten.

Wij bieden onze webshops, ons technisch platform en ons merk via een franchise formule aan print en drukwerk partners wereldwijd, op een exclusieve basis, dus één partner per land.
 
Door onze specialisatie in de printing wereld, hebben wij ontzettend veel kennis op dit gebied en kunnen wij onze partners de best mogelijke service verlenen op het gebied van online printing, d.w.z. de verkoop van geprinte en gepersonaliseerde producten via internet.
 
Als service richting drukkers, onderscheid HappyPrinting zich van software leveranceires, doordat wij naast de webshop, ook de branding en de marketing leveren. 
 
In de markt onderscheidt HappyPrinting zich door zeer inniovatieve producten, een zeer gebruikersvriendelijke website, en een hoog service niveau.  We geven een 100% happiness garantie! 
 
HappyPrinting is gestart in 2018 en is nu actief in zestien landen, waaronder Japan, Filipijnen, Australië, Ierland, Bulgarije, US, UK en Noorwegen. 
 
Het is onze visie en ambitie is om zo snel mogelijk een zo groot mogelijk wereldwijd netwerk te creëren van printers, die gebruik maken van één merk, één platform en hun eigen lokale print capaciteit. 
 
Hiermee kunnen we onze lokale eind-klanten optimaal bedienen en de best mogelijke en meest eenvoudig online ervaring aanbieden.  
 
Hiermee kunnen we in de toekomst multinationals de service verlenen om overnight, met consistente kwaliteit producten lokaal te leveren zonder hoge transportkosten. 
 
Daarmee stimuleren we lokaal ondernemerschap en verlagen we de carbon-footprint van print, doordat er minder srukwerk wordt getransporteerd, maar juist lokaal wordt geproduceerd.  
 
Meer info over HappyPrinting is te vinden op onze corporate website:
 
EWen voorbeeld van één van onze webshops, is onze Spaanse webshop:
 
En nog meer info over ons staat op Sprout: 
 
 
Werkzaamheden
 
• Marketing strategie ontwikkelen
• Analyseren van data
• Internationaal communiceren
• Localiseren van content
• Marketing acties starten
• Search Engine Advertising
• Social Media Advertising
• Email Marketing
 
 
Meer weten?
 
Neem contact op met Sven Rusticus; sven@happyprinting.nl